Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5 Lungime de taiere 1310 mm, grosimea de taiere 20 mm

Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5

Cod: 8023743028607
20685 lei
preț în credit de la 977 lei lunar Cumpără în Credit

Date tehnice

Lungime de taiere: 1310 mm
Grosime de taiere: 0 - 20 mm

Descriere

Noua linie de mașini de tăiat gresie și faianță MasterPiuma Power 5 se bazează pe avantajul fundamental al pachetului complet „All in One” și este întotdeauna gata de acțiune!
”All in One” include caracteristicile distinctive care au făcut din „Masterpiuma” lider mondial în domeniul dispozitivelor de tăiat profesionale pentru gresie și faianță.
Conceptul a fost reproiectat pentru a aborda cu succes cele mai recente și inovatoare materiale ceramice. MasterPiuma P5 sunt dispozitive dedicate noilor formate de porțelan din ce în ce mai dur, dar și plăcilor vitrificate extrem de delicate, cu scopul de a oferi o performanță generală îmbunătățită, precizie și viteză de lucru!

Cele 5 „caracteristici dinamice” importante sunt:

 1. CADRU MODULAR STRUCTURAT Cadrele din aliaj ușor sunt dimensionate, structurate și întărite în punctele de cea mai mare solicitare prin introducerea de „console și nervuri de armare”. Acestea optimizează rezistența, stabilitatea și comportamentul mașinii pentru tăieturi frontale, tăieturi groase sau pentru tăierea completă a gresiei porțelanate.
 2. ECHERUL MULTIFUNCȚIONAL Careul rotativ supradimensionat este aproape simetric și se poate roti atât la dreapta (+ 45°) cât și la stânga (- 45°), permițând tăieturi precise în succesiune, în orice unghi datorită ECHERULUI MULTIFUNCȚIONAL, al opritorului de pliere ingenios, păstrând caracteristica impresionantă a producătorului Montolit de a putea cuprinde orice format de gresie și faianță între brațele unghiulare. ECHERUL MULTIFUNCȚIONAL este ideal pentru precizie, precum și pentru instalarea și închiderea rapidă pe șantier, manipulare și transport. Face parte din corpul mașinii de tăiere și se pliază ușor pentru orice aplicație sau pentru pozitia de transport.
 3. INDICATORI DE FORȚĂ Mânerul pentru incizie conține multe avantaje: -Capacitatea operatorului de a gestiona adâncimea inciziei și forța de despicare a plăcilor cermice. Presiunea exercitată poate fi controlată și modulată perfect prin poziționarea corespunzătoare a mâinii operatorului pe acest mâner conceput inteligent. Mânerul ghidează operatorul în funcție de cerințele dictate de diferitele materiale. Ceea ce înseamnă că operatorul poate face față, fără teamă, operațiunilor de tăiere a plăcilor texturate, foarte groase (până la 20 mm) sau plăcilor mici de mozaic din sticlă, foarte subțiri. Munca în proiectarea și modelarea mânerului oferă și mai multe avantaje naturii sensibile a tăierii prin împingerea și apăsarea cuțitului. – Sistemul de despicare cu stalier dublu are încorporat un polimer rezistent la zgârieturi. Aceasta este o piesă monocomponentă care poate fi închisă pentru tăieturi normale (aceasta nu necesită retragerea mânerului după prima incizie) și apoi deschisă pentru tăieturi pe colțurile plăcilor sau pentru placuțele de mozaic, lipite pe folie. – Dispozitivul este dotat cu un lubrifiant, integrat, care poate fi utilizat la nevoie, prin apăsarea ușoară a dozatorului. – Roata de tăiere din carbură de tungsten, acoperită cu titan, este clar vizibilă și este garantată pentru 5.000 de metri, dar dacă este nevoie se poate înlocui rapid și ușor. R.A.S. (Roller Adjuster System) este un sistem cu rolă de reglare, realizată din material anti-fricțiune, foarte rezistentă la uzură care menține mereu contactul cu bara/piesa transversală, eliminând efectiv orice mișcare laterală și garantează alunecarea perfectă a mânerului de incizie și, prin urmare, executarea de tăieri întotdeauna superprecise.
 4. SUPORTURI LATERALE O suprafață de sustinere extinsă (63P5) sau aripi robuste din aluminiu turnat sub presiune sunt perfect integrate între rame, asigurand o stabilitate îmbunătățită placilor mari pentru tăieturi diagonale, fără a le da posibilitatea să alunece din cadrul dispozitivului de tăiere.
 5. PROIECTE PENTRU DIMENSIUNI MARI Gama de de dispozitive de tăiere de gresie și faianță super-profesionale MasterPiuma P5 include modelele 63P5 (cm 63×63), 75P5 (cm75x75) și 93P5 (cm 93×93) și noile modele 131P5 (cm 131×131) și 161P5 (cm 161) 161) sunt adăugate pentru a se adapta mai bine celor mai recente tendințe în domeniul dimensional al plăcilor ceramice.

Livrare

Livrarea achizițiilor la ETOP este gratuită.

Produsele se achită în numerar (cash) la recepționarea mărfii sau prin transfer bancar cu emiterea bonului sau a facturii fiscale.

Mai multe despre metodele de plată:

 • 1. Achitarea în numerar - plata se efectuează la primirea bunurilor.
 • 2. Transfer de la persoane fizice și juridice:

  - Plata prin bancă (transfer bancar) în baza contului eliberat.

 • 2. Achitarea în credit.
 • În cazul în care în lista de mai sus nu ați identificat o metodă de plată potrivită pentru dvs., vă rugăm să contactați consultantul ETOP.

Calitatea lucrărilor de construcție și reparație depinde nu doar de materialele utilizate, dar și de uneltele folosite în prelucrarea acestora. Unul din aparatele indispensabile în lucrările de finisare este mașina pentru tăierea gresiei și faianței. Acest aparat ne ajută să decupăm gresia și faianța după dimensiunile...

vezi mai mult

Produse noi

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG500

8 610 lei

407 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG450

7 602 lei

359 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG425

6 111 lei

289 lei lunar

reducere

- 1874 lei

MAXIMA
Masina de carotat Caromax 1800

35 611 lei

37 485 lei

1 682 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-3-ATS

105 252 lei

4 971 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-ATS

102 354 lei

4 834 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 161P5

26 481 lei

1 251 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5

20 685 lei

977 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 93P5

13 419 lei

634 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 75P5

11 949 lei

565 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 63P5

9 954 lei

471 lei lunar

BISONTE
Motopompa BTA-MP100

7 749 lei

366 lei lunar

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs