Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Tensiune

Pornire motor

Putere maximala (kW)

Regim intensiv de sudare 60%

Produse noi

ETOP
Foarfeca de taiat otel-beton RC-25C

11 340 lei

536 lei lunar

ETOP
Cheie de fasonat otel-beton NRB-22E

14 175 lei

670 lei lunar

TEKCNOPLAST
Tub standard de evacuare 1060mm - Negru

1 270 lei

60 lei lunar

TEKCNOPLAST
Cuva de incarcare 650mm - Negru

2 240 lei

106 lei lunar

reducere

- 3570 lei

MAXIMA
Masina de carotat MAXIMA Caromax 1800

32 130 lei

35 700 lei

1 518 lei lunar

reducere

- 6320 lei

TITAN
Pompa airless Elite 4300

120 080 lei

126 400 lei

5 671 lei lunar

reducere

- 661 lei

BISONTE
Pompa airless PAZ-24X

21 369 lei

22 030 lei

1 010 lei lunar

reducere

- 527 lei

BISONTE
Pompa airless PAZ-20X

17 038 lei

17 565 lei

805 lei lunar

reducere

- 76 lei

BISONTE
Roaba 100 L vopsita

1 014 lei

1 090 lei

48 lei lunar

TEKCNOPLAST
Dispozitiv incetinire deseuri

585 lei

28 lei lunar

Generatoare de sudură – soluția perfectă pentru sudare sigură și eficientă

Cu toții știm că pentru efectuarea lucrărilor de sudare este necesară o sursă de energie sigură și puternică. Iar folosirea rețelei electrice obișnuite în așa scopuri nu este întotdeauna o soluție potrivită, care poate duce la deconectări de curent. Întrucât, procesul de sudare consumă multă energie electrică și, respective, poate supraîncarcă rețeaua, creându-ne probleme.

Cea mai bună decizie în această situație este să procuri un generator de sudură profesional. Acesta te va salva de la supraîncărcarea rețelei. Iar în plus, poate fi folosit și ca sursă de curent pentru o locuință, cabană sau oricare altă instalație. Generatoarele de sudură pot avea o construcție și caracteristici tehnice variate, dar același principiu comun de funcționare pentru toate modelele. Totuși, ca să alegi un model potrivit necesităților tale e nevoie să cunoști câteva detalii importante despre tipuri, caracteristici și parametric importanți. Hai să-ți povestim despre toate.

Generatoare de sudură: clasificare modele și caracteristici

Astăzi, pe piață avem o gamă vastă de generatoare de sudură, la prețuri pentru fiecare. Acestea se deosebesc în funcție de model, tip de funcționare, specificații tehnice, și, desigur, producător. Dacă să facem o scurtă clasificare, după tipul motorului și modalității de funcționare, deosebim generatoare pe motorină și pe benzină. Iată prin ce se deosebesc:

Generator de sudură Diesel

Cel mai cunoscut producător de generatoare pe motorină este Kohler. Acestea sunt potrivite pentru sudarea oricărui tip de metal, chiar și la sarcini dificile. Nu sunt recomandate pentru centrele comerciale private sau nevoie interne, din motiv că au o putere inițială de doar 5kW. Printre principalele avantaje ale acestui tip de generator, putem menționa:

  • Performanța ridicată;
  • Funcționare stabilă, chiar și pentru sarcini prelungite;
  • Resurse înalte – între 4000 - 40000 de ore;
  • Consum redus de combustibil, în medie 330g/kW;
  • Nivel minim de zgomot.

Generator de sudură Benzină

Din producători putem menționa brandurile Senci și Kohler. Puterea acestor generatoare variază între 0,5 - 100 kW, oferind și un nivel înalt de productivitate. Se descurcă perfect cu diverse sarcini, mai ales dacă e nevoie de pornire și oprire frecventă, fără a produce prea mult zgomot. Iată care sunt principalele avantaje:

  • Preț accesibil;
  • Ușurință în întreținere;
  • Greutate mică, ce permite transportare ușoară;
  • Zgomot redus;
  • Posibilitate utilizării chiar și la temperaturi scăzute.

Atunci când alegi un generator de sudură de vânzare, este important să atragi atenția și la tipul de curent produs. În funcție de acest criteriu, deosebim două tipuri: care produs curent continuu și alternativ. Un generator cu curent continuu oferă tensiune înaltă, pentru o sudare calitativă. Se utilizează pentru lucrările de sudare în construcții, atunci când se operează cu electrozi de diferite diametre. Dacă ai nevoie de un generator de sudură ieftin, poți alege un model cu curent alternativ. Acestea au o construcție mai simplă și sunt mult mai ușor de utilizat și întreținut. De asemenea, după mobilitate, domeniu de activitate și puterea curentă distingem trei categorii:

  1. Generatoare de dimensiuni mici (până la 200A). Dețin o putere relativ mică și un motor, de regulă, pe benzină. Se folosească pentru lucrări de sudură în condiții casnice.
  2. Semi-profesionale (200A – 300A) - se folosesc frecvent în lucrările de construcție și reparație. Permit sudarea metalului de grosime medie și mică.
  3. Profesionale (300A și peste). Cea mai avansată și performantă categorie. Include dispozitive cu un nivel înalt de putere și productivitate, pentru sarcini dificile.

De unde să-ți iei un generator sudură de închiriat? Recomandări în alegere

Etop este locația numărul unu, unde găsești generatoare de la cei mai buni producători, pentru orice necesitate, inclusiv lucrări de sudură. Oferim atât modele de vânzare, cât și serviciul de chirie a utilajelor, în cele mai favorabile condiții. Dacă ai nevoie de un generator pentru o perioadă determinată sau nu dispui de toată suma de bani pentru a-ți achiziționa un echipament profesional. Iată câteva sfaturi utile în alegerea unui generator potrivit:

  • Dacă ai nevoie de un generator cu puterea de până la 10 kW, optează pentru modelele pe benzină, disponibile într-un sortiment variat, la prețuri avantajoase.
  • La capitolul putere, alege un model cu o rezervă de energie de 20% pentru modelele pentru motorină și cel puțin 50%, pentru cele Diesel. Acest fapt facilitează aprinderea arcului.
  • În cazul în care planifici să achiziționezi un generator doar pentru sudare, ia în calcul faptul că ai nevoie de un curent de calitate înaltă. Specialiștii recomandă alegerea unui model cu o capacitate ce depășește puterea necesară aproape în jumătate.
  • Alege un distribuitor de încredere, precum Etop, care îți va oferi consultanță specializată, garanția calității, dar și servicii de mentenanță a utilajelor.

Ce generatoare de sudură există?

Generatoarele de sudură pot fi de câteva tipuri, în funcție de tipul motorului și complexitate. După tipul combustibilului utilizat, deosebim modele pe benzină și Diesel. Iar după funcționalitate, avem de ales dintre generatoare cu transformator, cu redresor și chiar Invertor și control automat.

Unde sunt folosite generatoarele de sudură?

Generatoarele de sudură sunt utilizate pentru lucrările de sudare manuală cu arc, de regulă folosind electrolizi de sudare convenționale. De asemenea, acestea pot fi utilizate și pentru sudarea semiautomată sau alimentarea instalațiilor automate, dacă au capacitatea necesară.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs