Chirie Utilaj

În lucrările de construcție, fie medii sau mari, există diverse situații în care închirierea echipamentelor este opțiune mult mai comodă și rentabilă decât achiziționarea lor propriu-zisă. În cazul antreprenorilor din domeniul construcțiilor, este vorba despre lucrările unice sau sezoniere pe șantiere, care nu necesită achiziționarea unui utilaj profesional și costisitor. În plus, nu va fi necesară nici crearea unor locuri special amenajate pentru păstrarea utilajelor și tehnicii masive.

Opțiunea de închirieri utilaje este potrivită și pentru lucrările de reparație mici, precum construcția caselor, zonelor de agrement, reparația ogrăzii și alte lucrări casnice pe perioade scurte. În acest caz este mai convenabil atât din punct de vedere financiar, cât și tehnică să iei în arendă sculele și utilajele electrice necesare. În plus, arendarea echipamentelor reprezintă o oportunitate de a controla costul și calitatea muncii.

Utilaje în chirie pentru construcție – principalele avantaje

La Etop, ai parte de servicii de închirieri utilaje de construcții, la preț avantajos, cu livrare în toată Moldova. De asemenea, este posibilă arenda utilajului împreună cu angajarea temporară a unui operator specializat pentru tipul de echipament ales. Consultanții noștri te vor ajuta să alegi tot setul de instrumente de care ai nevoie, în funcție de necesități și scopul de utilizare, ca să ai parte de maximum eficiență și productivitate în exploatare, pe toată perioada stabilită.

Iată ce alte avantaje îți aduce semnarea unui contract de închiriere utilaje cu ETOP:

  • Cea mai mare gamă de utilaje pentru construcție, care cuprinde tehnică pentru toate tipurile de lucrări de șantier: închiriere utilaje de ridicat, prelucrare a betonului, tăiere și perforare, finisare, pompare, vopsire, sisteme cu aer sau surse de energie și protecție.
  • Rapiditate. Pentru a comanda chiria mașinilor speciale este suficient să ne contactezi prin telefon sau online, pe site-ul nostru sau pe rețelele de socializare și să lași o cerere preliminară. Ulterior, comanda va fi procesată și se vor stabili toate detaliile despre utilajele necesare, condiții și livrare.
  • Înlocuirea echipamentelor de construcție necorespunzătoare. În cazul în care ai ales un utilaj nepotrivit scopurilor tale, poți să beneficiezi de înlocuirea acestuia cu un alt echipament potrivit, minimizând reținerile și stopare lucrărilor pe șantier.
  • Chirie instrumente de construcție în Chișinău, precum și în alte localități din Moldova cu livrare absolut gratuită.
  • Abordarea individuală a fiecărui client. Ne concentrăm asupra nevoilor fiecărui client în part și ținem cont de fiecare sarcină specifică, ca să îți oferim utilaje cu adevărat utile, fie că vorbim despre închiriere utilaje de săpat, ridicare și susținere sau pregătire și finisare.
  • Și, desigur, ETOP îți garantează personal binevoitor, gata mereu să te ajute cu sfaturi și recomandări specializată, ca să alegi cel mai bun utilaj.

Etop este locația numărul 1 dacă ai nevoie de utilaje și materiale profesionale de construcție, de la branduri cu renume. Colaborăm doar cu producători de încredere din nișa echipamentelor pentru construcții, precum: Bisonte, IMER Group, Titan, Senci, Rotair, Generac, Battipav etc. Avem în stoc utilaje din toate categoriile de preț, pentru toate necesitățile, scopurile și buzunarele. Cu noi lucrările de construcție și reparație devin mai ușoare, rapide și eficiente. Nu ezita să ne contactezi pentru orice detaliu: 067 707 707.

FORMA NOASTRA DE CONTACT
1450

Clienti fericiti

1450

Utilaje închiriate

10

Ani de experiență

30

Angajați

ALEGE UTILAJUL DORIT

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

ALEGE MODUL DE ACHITARE

PREZINTĂ SETUL DE ACTE