Sortare după:
KATZ
Excavator CDM6065E
Excavator CDM6065E
KATZ
Excavator CDM6085E
Excavator CDM6085E
KATZ
Excavator CDM6150E
Excavator CDM6150E
KATZ
Excavator CDM6225
KATZ
Excavator CDM6235E
Excavator CDM6235E
KATZ
Excavator CDM6365H/6365E
Excavator CDM6365H/6365E
Excavator CDM6240
Excavator CDM6240
KATZ
Excavator CDM6365F
Excavator CDM6365F
KATZ
Excavator CDM6485H
Excavator CDM6485H

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Produse noi

Excavatoare profesionale la super preț, doar la Etop

Lucrătorii în construcții pe șantierele mici sau mari ști cât de important este să ai utilaje profesionale. Acestea ne ușurează munca, sunt productive și performante și ne ajută să realizăm lucrări care sunt imposibil sau greu de îndeplinit manual. În lista de utilaje indispensabile în construcție se includ și excavatoarele, mici sau profesionale.

Excavatoarele profesionale sunt utilaje de construcții specializate, concepute pentru a săpa, ridica sau muta cantități mari de materiale precum pământ, beton, pietriș și altele. De regulă, acestea sunt utilizate în lucrări de construcție a drumurilor, blocurilor industrial și de locuit, mine și alte lucrări în care este necesară manipularea și mutarea de materiale grele. Pentru utilizarea unui excavator e nevoie și de un operator care cunoaște cum să exploateze corect aceste mașini.

Ce tipuri de excavatoare profesionale există și ce funcții au?

Indiferent de model, orice tip de excavatoare este echipat cu un braț lung și o cupă mare, ce poate fi înlocuită și cu alte accesorii pentru diverse tipuri de lucrări, precum: cupe speciale pentru săpare în sol dur, ciocane pentru spargerea betonului sau sisteme de foraj. De asemenea, excavatoarele sunt dotate cu motor puternic și sistem hidraulic, pentru o funcționare precisă și putere suficientă în executarea lucrărilor. Excavatoarele pot fi clasificate în funcție de mai multe criterii, precum: tipul construcției, roților sau scopul de utilizare. Astfel, deosebim:

  1. Excavatoare pe roți. Dotate cu șasiu cu roți, ușor de manevrat și cu deplasare rapidă.
  2. Excavatoare pe șenile. Cel mai des se folosesc în construcția drumurilor, clădirilor.
  3. Excavatoare cu lanțuri. Acestea au la bază un sistem cu lanțuri ce permite deplasarea ușoară chiar și pe terenuri accidentate și neamenajate, cum sunt: carierele sau minele de piatră.  
  4. Excavatoare hidraulice. Cele mai populare tipuri de excavatoare profesionale, echipate cu un sistem hidraulic, ce permite executarea unei game vaste de lucrări: săpare, ridicare etc.
  5. Excavatoare cu cupe. Folosite pentru lucrări de excavare și încărcare a materialelor.

Alege cele mai bune excavatoare pe șenile sau roti la Etop

În magazinul specializat de tehnică și utilaje pentru construcție Etop ai cel mai bogat sortiment de excavatoare în lucru profesionale, de la branduri cunoscute, precum: Katz, cu motoare Yanmar și Perkins. Oferim consultanță gratuită în alegerea modelului potrivit, garanție direct de la producător, oferte avantajoase pentru fiecare, dar și posibilitatea achitării în rate sau credit. În plus, toți clienții Etop au parte de deservire tehnică specializată, dacă ai nevoie de piese pentru excavatoare sau soluționarea unei probleme în exploatare. Vino în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 90 sau scrie-ne online pentru o consultație.

Etop – utilaje create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs