Produse noi

Pentru ca utilajele tale să funcționeze corect și în siguranță, ai nevoie de surse de protecție, precum stabilizatoare și surse UPS. Acestea reprezintă niște echipamente electrice special create pentru transformarea și stabilizarea tensiunii și curentului până la nivelul necesar. Astăzi, pe piață există o gamă imensă de stabilizatoare de tensiune și UPS pentru toate necesitățile și buzunarele. Dar ca să fii sigur că investești într-un model productiv și performant este important să apelezi la un distribuitor de tehnică de încredere, precum compania Etop.

Să colaborezi cu Etop înseamnă să ai acces la utilaje de la cei mai buni producători, cu garanția calității și durabilității în timp. Echipa noastră de experți sunt mereu la dispoziția ta cu recomandări utile în procesul de alegere. De asemenea, poți beneficia de servicii de arendă și livrare în toată țara, deservire tehnică și reparații surse UPS și stabilizatoare. Mai multe detalii despre scopurile de utilizare și principalele funcții ale acestor utilaje, îți povestim în continuare.

La Etop ai diverse tipuri de stabilizatoare de tensiune și UPS la super preț

Să începem cu stabilizatoarele. Fie că vorbim despre stabilizatoare de tensiune casnice sau industriale, funcția principală a acestora este de a regla nivelul de tensiune până la valoare optimă, protejându-ți astfel echipamentele. Cel mai des, acestea sunt folosite pentru asigurarea unui mediu favorabil de funcționare a utilajelor în casă sau dacă ai o afacere, atunci când faci reparație, folosești un cazan sau ai o casă la sol și te confrunți des cu pene de curent.

La rândul lor, UPS sunt niște surse neîntreruptibile de alimentare destinate de asemenea pentru protecția echipamentelor, care fac posibilă funcționarea pentru o perioadă scurtă de timp a utilajelor, când curentul a fost deconectat, timp în care poți salva tot ce nu ai reușit și opri corect tehnica ta, evitând astfel defecțiunile. Acestea pot fi de mai multe tipuri:

  • UPS-uri offline. Aceste tipuri asigură trecerea alimentării echipamentelor pe un acumulator de rezervă în cazul unui scurt circuit. Sunt compacte și foarte econome.
  • Surse de alimentare neîntreruptibile online. Acestea UPS-uri sunt mai complexe, astfel, datorită unui redresor special au posibilitatea de a converti tesiunea în curent alternativ și a o regla, păstrând funcționarea bateriei și a echipamentelor conectate la aceasta.
  • Line-interactive. Sursele din această categorie funcționează asemănător cu modelele de tip offline, cunoscute și ca standby sau back-up. Adițional, acestea sunt dotate cu un regulator inovator de tensiune incorporat și o baterie mai puternică.

Dacă și tu ai nevoie de o sursă de alimentare UPS sau stabilizator de ultimă generație, nu ezita să vii în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90 sau să faci legătura în regim online, pe chat sau paginile de socializare. Împreună vom alege utilajul ce ți se potrivește, eficient și durabil în timp.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs