Sortare după:

Cauta

Branduri

Putere motor

Adancime taiere

Diametru disc

Tensiune

Produse noi

Alege cel mai bun circular de lemn, doar la Etop

Lucrările de construcție și reparație pot deveni mult mai eficiente și plăcute, când ai utilaje productive și de calitate. Mai ales când vorbim despre un circular pentru lemn. Disponibile în diverse modele, funcționalități și producători, uneori e destul de dificil să alegi modelul care ți se potrivește cel mai bine, dacă nu cunoști principalele criterii tehnice și funcționale.

Un fierăstrău circular de lemn poate fi folosit în prelucrarea lemnului în diverse forme (plăci, scânduri, grinzi, foi etc.), în care tăierea este unul din procesele de bază, ce trebuie efectuate cât mai eficient și calitativ. Acesta te ajută să tai materialele din lemn în diverse grosimi și modalități, iar în plus este util atât la nivel profesional, când vorbim despre o afacere, dar și pentru uz casnic.

Ce tipuri de circulare pentru lemn sunt și cu ce funcții sunt dotate?

Elementul principal al oricărui circular de lemn, indiferent de model este elementul de tăiat, numit simplu – disc. Alegerea modelului potrivit depinde în primul rând de capacitatea și forma discului cu care este dotat, principiul de funcționare, tipul construcție, dar și alte criterii tehnice, precum: puterea motorului, înălțimea de tăiere, posibilitatea tăierii în unghi și utilizarea accesoriilor suplimentare de tăiere. După principiul de funcționare, deosebim 3 tipuri principale:

  • Circular de mână. Cea mai frecventă variantă, folosită atât pentru lucrări casnice, cât și pe șantierele mari. De regulă, un circular de lemn manual este dotat cu acumulator, pentru o utilizare comodă și ușoară în orice locație. Sunt mobile și la prețuri avantajoase.
  • Circular lemn cu masă (staționar). Acesta face parte din categoria profesională a mașinilor de tăiat lemn. Sunt mai performante și eficient în tăiere, potrivite și pentru lucrări mai complexe. Unicul dezavantaj – necesită spațiu de lucru și sunt mai greu de transportat.
  • Modele combinate. Acestea au o construcție asemănătoare cu cele staționare, dar pot fi dotate cu accesorii suplimentare de tăiere, fapt ce le face multifuncționale.

Principiul de lucru al tuturor circularelor, indiferent de model, este aproape identic: cu ajutorul unui disc special, pus în funcțiune de motor are loc tăierea materialelor din lemn, MDF, PAL, laminat și altele,  după forma și mărimea necesară. Ba mai mult, unele modele pot fi folosite și pentru tăierea metalelor moi, precum este aluminiu. Pentru o utilizare corectă și sigură, toate circularele sunt dotate cu sisteme de protecție, pentru a evita accidentele și tăierea incorectă.

Fie că ai nevoie de un fierăstrău circular staționar cu masă pentru lemn sau un model manual, din clasa economă, colegii noștri te vor ajuta să faci cea mai bună alegere. Avem în stoc modele de la brandul IMER Group cu puterea de până la 3kW, înălțimea de tăiere de 110mm și diametrul de 315mm, în variante de 230V și 400V. În plus, oferim garanție direct de la producător pentru orice utilaje, deservire tehnice specializată, servicii de arendă și livrare în toată țara, și, desigur posibilitatea achitării în rate sau credit, la cele mai avantajoase condiții.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs