Produse noi

Alege cel mai bun utilaj de compactare, doar la Etop

Lucrările de compactare a solului și altor tipuri de materiale folosite în construcție pot deveni mai eficiente și calitative, dacă ai utilajele potrivite. La Etop, găsești toată gama de vibratoare de beton și compactoare de la cei mai buni producători, cu garanția calității și durabilității în timp. Te ajutăm să alegi utilajul de care ai nevoie, în funcție de necesitățile individuale și să beneficiezi de cele mai bune oferte, dar și deservire tehnică specializată.

În continuare, împreună cu experții din echipa Etop, vom puncta principalele caracteristici tehnice și funcționale în alegerea unor utilaje de compactare care-și merită investiția. Aici ne referim la toate tipurile de echipamente, de la rigle vibrante și vibratoare de beton, până la maiuri, plăci și cilindri compactori. Dacă ai nevoie cel puțin de unul din aceste utilaje, la sigur îți va fi util.

Cum alegi corect un compactor de pământ? Tipuri și criterii tehnice

Fie că planifici să achiziționezi un compactor manual sau un utilaj automatizat, în alegerea modelului potrivit este important să cunoști principalele criterii tehnice pentru o bună funcționare, dar și tipurile și varietățile disponibile pe piață. În general, utilajele de compactare funcționează după același principiu: cu ajutorul unui plăci, pusă în funcțiune de un motor performant, are lor compactarea solului, betonului sau altor materiale folosite în construcție. Printre principalele tipuri de echipamente destinate compactării, se numără:

  1. Placă compactoare. Aceasta poate fi pe benzină sau Diesel, modele standard sau reversibile. După acest criteriu, poți alege și un compactor electric.
  2. Riglele vibrante. Cele mai populare branduri sunt: Bisonte și Enar.
  3. Vibratoarele de beton. Acestea pot fi staționare sau portabile, ușor de utilizat și transportat.
  4. Maiurile compactoare. La Etop sunt disponibile modele de ultimă generație, de la cei mai buni producători, precum: Ammann, Batmatic și Bisonte.
  5. Cilindru vibrocompactor. O investiție mare, dar care îți poare oferi eficiență și productivitate maximă în lucrările de compactare.
  6. Cilindru compactor (automatizat). Varianta potrivită pentru șantierele mari de construcție.

La Etop ai compactoare de închiriat și vânzare la super preț

Te ajutăm să alegi cel mai bun compactor de pământ și beton, la oferte avantajoase, cu garanția calității direct de la producător. În plus, toți clienții Etop au posibilitatea unică de a achita utilajele în rate sau credite, în cele mai bune condiții. Achiziționarea tehnicii Etop îți aduce un șir de avantaje: deservire tehnică specializată, servicii de arendă, livrare și asamblare a echipamentelor în toată țara și consultanță gratuită de la cei mai buni specialiști.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs