Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Putere motor

Volum net de amestecare

Produse noi

Cumpărarea unei autobetoniere profesionale pentru o afacere în domeniul construcțiilor este o etapă responsabilă, care necesită o analiză detaliată a pieței, caracteristicilor tehnice necesare și desigur ofertelor disponibile. În plus, chiar dacă necesită o investiție financiară destul de mare, merită de știut că principalul criteriu în alegerea modelului potrivit nu este doar prețul.

În magazinul Etop, ai o gamă bogată de autobetoniere de vânzare, de la cei mai buni producători. Fie că ai nevoie de o autobetonieră mică sau un model profesional dotat cu cele mai noi funcții și o putere mare, noi te putem ajuta să alegi cea mai bună opțiune pentru tine și afacerea ta.

Care sunt caracteristicile de bază a unei autobetoniere noi?

Ca să alegi betoniera perfectă, trebuie să cunoști în primul rând care sunt principalele funcții ale acestui utilaj. Autobetonierele sunt echipamente profesionale, destinate pentru pregătirea, păstrarea și transportarea betonului în cantități mari. Datorită opțiunii de încărcare și descărcare automată a betonului, acest utilaj poate asigura ciclul întreg de pregătirea a materialelor pentru construcției, fiind o necesitate vitală pe șantierele de construcție mari.

Principiul de funcționare al unei autobetoniere este simplu: în timpul transportării, tamburul de amestecare, amplasat sub un unghi de 15 grade se rotește continuu, mixând astfel betonul. Astfel, până a ajunge la locație, primim un amestec perfect de beton, numai bun pentru construcții. Anume din acest motiv, primul și cel mai important criteriu în alegere este volumul tamburului (m3), dar și cantitatea de beton ce poate fi pregătit (kg). Iată ce alte caracteristici contează:

  • Volumul net de amestecare. Acesta poate varia de la 9 – 12m3 și peste, în funcție de model.
  • Tipul și puterea motorului. Deosebim modele cu motor Diesel sau pe benzină.
  • Tipul cadrului și modalitatea de tracțiune. Ce mai bună opțiune sunt autobetonierele cu tracțiune 4x4 și cadru cu pivot central, potrivite chiar și pentru drumuri mai complicate.
  • Funcția de autoîncărcare. Optând pentru o autobetonieră cu autoîncărcare de vânzare poți automatiza la maxim lucrările de construcție, fiind mult mai rapidă și performantă.
  • Varianta combinată – autobetonieră cu pompă, perfectă pentru șantierele mari.

Investește în cele mai performante autobetoniere IMER și Silla, doar la Etop

Doar în magazinul nostru poți beneficia de închirieri autobetoniere sau achiziționarea modelelor de ultimă generație de la producători de top. Suntem distribuitori oficiali de branduri cunoscute de echipamente profesionale, precum Silla, fapt ce ne permite să oferim cele mai avantajoase oferte și tehnică de calitate. Pentru că Etop este despre utilajele create să reziste.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs