Utilaj Agricol

Produse noi

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG500

8 610 lei

407 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG450

7 602 lei

359 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG425

6 111 lei

289 lei lunar

reducere

- 1874 lei

MAXIMA
Masina de carotat Caromax 1800

35 611 lei

37 485 lei

1 682 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-3-ATS

105 252 lei

4 971 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-ATS

102 354 lei

4 834 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 161P5

26 481 lei

1 251 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5

20 685 lei

977 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 93P5

13 419 lei

634 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 75P5

11 949 lei

565 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 63P5

9 954 lei

471 lei lunar

BISONTE
Motopompa BTA-MP100

7 749 lei

366 lei lunar

Agricultura este o ramură importantă pentru țara noastră. Iar pentru a face agricultură modernă și a avea roade bogate este nevoie de utilaje Agricole de ultimă generație. Cu fiecare an, pe piața utilajelor pentru lucrări agricole apar noi modele de echipamente pentru grădinărit, prelucrarea solului și recoltare, care cer investiții mari, dar și responsabilitate înaltă în procesul de alegere.

La Etop, clienții noștri acum au posibilitate să achiziționeze utilaje Agricole noi de la cei mai buni producători din această nișă. Diversitatea modelelor este vastă, la fel și funcționalitatea pe care o pot oferi în realizarea lucrărilor Agricole de orice tip. În plus, oferim garanția calității pentru toate utilajele, dar și servicii de deservire tehnică. Dar asta nu e tot, dacă nu ești sigur ce model ți se potrivește, colegii noștri sunt gata să te ajute cu recomandări practice.

Alege utilaje Agricole în rate la prețuri avantajoase, doar la Etop

Când alegi unelte și utilaje agricole este foarte important să analizezi detaliat care sunt necesitățile și scopurile tale de utilizare. De asemenea, un echipament de grădinărit bun trebuie să fie eficient energetic, ușor de exploatat, dar și dotat cu toate funcțiile pentru realizarea corectă și rapidă a lucrărilor. Încă un detaliu important este disponibilitatea pieselor de schimb și specialiștilor în reparație și deservire tehnică. La Etop le ai pe toate la pachet.

Iată ce categorii de utilaje Agricole de vânzare găsești la Etop, la cele mai bune oferte;

Pe lângă aceste echipamente de grădinărit indispensabile în orice gospodărie, mare sau mică, planificăm să ne înnoim stocurile cu utilaje Agricole pentru vie, recoltare și alte tipuri de lucrări. Colaborăm cu cele mai cunoscute branduri din nișa Agro, precum Bisonte, fapt ce confirmă că distribuim doar tehnică autorizată, de calitate superioară. În plus, ținem pas ultimelor tendințe și inovații tehnice și ne completăm periodic catalogul cu cele mai noi modele.

Dacă ești în căutarea celor mai performante utilaje pentru grădinărit din Germania și alte țări cu standarde europene în nișa tehnologică, nu ezita să vii la Etop. Pe lângă tehnica agricolă, la noi găsești utilaje pentru construcții și reparație, dar și surse de energie și protecție. Îți vom prezenta toate modelele disponibile, te vom consulta despre caracteristicile tehnice importante, ca în final să faci alegerea corectă. Iar dacă nu ai toată suma de bani, poți beneficia de opțiunea achitării în rate, pe o perioadă determinată. Etop – creat să reziste.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs