Sortare după:
BISONTE
Mixer manual BISONTE M207A
BISONTE
Mixer manual BISONTE M208B
BISONTE
Mixer manual BISONTE M210B

Cauta

Branduri

Putere motor

Tensiune

Diametru malaxor

Produse noi

În lucrările de reparație, casnice sau profesionale, unul din cele mai importante materiale este anume betonul. Acesta poate fi pregătit în diverse moduri, de la varianta tradițională, în care ai nevoie doar de un vas mare și o lopată și până la cea modernă, cu ajutorul utilajelor speciale. Totuși, de ce se pierzi timpul și energia preparând un amestec necalitativ, când poți opta pentru un malaxor de beton manual – un utilaj simplu și compact, perfect pentru astfel de lucrări.

Malaxoarele pot fi de mai multe tipuri, modele și varietăți, de la variantele clasice, cu ax vertical, și până la cele automate, care fac totul pentru tine. Dacă ai nevoie de un echipament pentru lucrări de construcție pe o perioadă scurtă și beton în cantități medii, cel mai bine este să alegi un model de malaxoare manuale, cu multe beneficii, inclusiv faptul că poate fi folosit nu doar pentru beton, ci și alte amestecuri pentru reparație. Hai să-ți dăm mai multe detalii.

Ce caracteristici contează la un malaxor manual de beton clasic?

După principiul de funcționale și tipul construcției, malaxoarele manuale, mai numite și mixere de beton se aseamănă cu burghiurile. Acestea pot fi utilizate cu accesorii suplimentare pentru mixarea mai multor tipuri de materiale, precum: cleiuri, adezivi, lacuri, vopsea, dar și materiale uscate. Acesta fiind avantaj major de utilizare de ce să optezi anume pentru malaxoare manuale. Totuși, luând în considerare că astăzi pe piață există mai multe modele, tipuri, dar și producători, este important să ții cont de o serie de specificații și criterii în alegere. Iată cele mai importante:

  • Puterea. Pentru lucrări de mixare periodice, pe perioade scurte poți alege un model cu puterea de 1kW și peste, dacă planifici să-l folosești periodic, cu diverse tipuri de materiale.
  • Duza amestecătoare. Unul din criteriile de bază pentru productivitate și eficiență. Pe piață există mai multe varietăți de palete și duze. Cea mai populară este de tip spirală.
  • Vitezele de mixare. Există modele cu o singură viteză de mixare (de uz casnic) sau mai multe (malaxoare profesionale), ce pot fi adaptate în funcție de necesități.
  • Greutatea, construcția și forma mânerului. Caracterisitici vitale pentru un malaxor manual de beton cu ax vertical. Acesta trebuie să fie cât mai comod de ținut în mână pentru o perioadă mai îndelungată, să aibă butoanele amplasate ergonomic și să nu îți creeze disconfort sau dificultăți în exploatare.
  • Funcții suplimentare. Malaxoarele profesionale sunt dotate cu stabilizator de viteză, care permite reglarea numărului de rotații, în funcție de vâscozitatea amestecului, asigurând o mixare calitativă, fără prea multe picături și murdărie.

La Etop ai o gama bogată de malaxoare manuale noi, la prețuri avantajoase

Consultanții noștri te vor ajuta să alegi tipul și modelul care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de necesitățile individuale, dar și bugetul stabilit. În plus, la noi ai posibilitatea să alegi orice malaxor manual pentru beton de închiriat, în cele mai bune condiții. Dar asta nu e tot, toți clienții Etop beneficiază de garanție direct de la producător, service tehnic gratuit, posibilitatea achitării în rate sau credit, dar și livrare în toată țara.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs