Sortare după:
IMER GRUP
Compresor cu piston 230V 50Hz
Compresor cu piston

Cauta

Branduri

Tip motor

Putere motor

Presiune

Tensiune

Produse noi

Compresoare electrice de la cei mai buni producători, doar la Etop

Compresoarele electrice sunt dispozitive electromecanice utilizate pentru a crește presiunea aerului, fiind utilizate pentru executarea mai multor tipuri de lucrări cu ajutorul uneltelor pneumatice. Ele funcționează prin aspirarea aerului și comprimarea acestuia într-un rezervor, crescând astfel densitatea și presiunea. Acestea sunt alimentate de la o sursă de energie electrică și sunt folosite într-o varietate de aplicații industriale și comerciale, precum: vopsitul, curățarea cu aer comprimat, umflarea anvelopelor, lucrări de construcții și reparații etc.

În magazinul Etop ai cel mai bogat sortiment de compresoare, de la producători de top, inclusiv compresoare electrice cu șurub, motocompresoare și compresoare electrice. Fie că ai nevoie de un compresor electric portabil sau un model profesional, consultanții noștri te vor ajuta să alegi tipul și modelul potrivit. În continuare, te invităm să afli principalele caracteristici ale unui compresor de aer electric, dar și după ce criterii să îl alegi.

La ce caracteristici să atragi atenția când alegi cu compresor de aer cu motor electric?

Specialiștii în construcție știu că compresoarele electrice sunt esențiale într-o varietate de industrii datorită versatilității lor și capacității de a furniza presiunea și fluxul de aer necesare pentru o gamă largă de aplicații pneumatice. Alegerea modelului potrivit depinde de nevoile și cerințele specifice ale lucrărilor pentru care planifici să-l folosești. Iată câteva caracteristici importante la care ar trebui să acorzi atenție când alegi un compresor electric de aer de la Etop:

  1. Presiunea de lucru (PSI). Această caracteristică indică cât de mult aer poate fi comprimat și stocat în rezervor. Este esențial să alegi un compresor cu o presiune de lucru adecvată.
  2. Debitul de aer (CFM). Acest indicator măsoară cât de mult aer poate furniza compresorul într-un minut. Asigură-te că debitul de aer este compatibil cu cerințele tale.
  3. Capacitatea rezervorului. Această caracteristică determină timpul de funcționare continuă a compresorului. Un rezervor mai mare înseamnă că vei avea mai mult timp de lucru.
  4. Puterea motorului (kW). Puterea influențează capacitatea compresorului de a furniza presiunea și debitul de aer necesare pentru o bună funcționare.
  5. Nivelul de Zgomot: Compresoarele pot fi zgomotoase. Dacă lucrezi într-un mediu închis sau sensibil la zgomot, atrage atenția la nivelul de zgomot specificat de producător.
  6. Portabilitatea și greutatea. Dacă ai nevoie să transportezi compresorul frecvent, asigură-te că este ușor și are mânere sau roți pentru a facilita transportul.
  7. Necesitatea uleiului. Compresoarele cu ulei necesită întreținere regulată, dar sunt mai durabile. Compresoarele fără ulei sunt mai ușor de întreținut, dar mai puțin durabile.
  8. Echiparea cu un sistem de răcire. Un compresor de aer bun ar trebui să aibă un sistem de răcire eficient pentru a preveni supraîncălzirea în timpul utilizării continue.

Alege cel mai bun mini compresor electric sau oricare alt model la Etop

Vino în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90 sau accesează site-ul nostru ca să faci cunoștință cu modelele de compresoare electrice disponibile. La Etop clienții au parte de garanție direct de la producător, posibilitatea achitării în rate sau credit, service tehnic gratuit și cele mai bune oferte. În plus, poți beneficia de consultanță gratuită în alegerea utilajelor.

Etop – utilaje create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs