Sortare după:

Cauta

Branduri

Putere motor

Tensiunea de alimentare

Produse noi

TEKCNOPLAST
Tub standard de evacuare 1060mm - Negru

1 281 lei

61 lei lunar

TEKCNOPLAST
Cuva de incarcare 650mm - Negru

2 121 lei

101 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG500

8 610 lei

407 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG450

7 602 lei

359 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG425

6 111 lei

289 lei lunar

reducere

- 1874 lei

MAXIMA
Masina de carotat Caromax 1800

35 611 lei

37 485 lei

1 682 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-3-ATS

105 252 lei

4 971 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-ATS

102 354 lei

4 834 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 161P5

26 481 lei

1 251 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5

20 685 lei

977 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 93P5

13 419 lei

634 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 75P5

11 949 lei

565 lei lunar

Mașini de tăiat metal la cel mai bun preț, doar la Etop

Metalul este unul din cele mai sustenabile și versatile materiale folosite în lucrările de construcție. Pentru prelucrarea eficientă și calitativă a acestora e nevoie de echipamente specializate, cum sunt mașinile de tăiat metal. Acestea sunt concepute să taie profiluri metalice în diverse forme și dimensiuni, cum ar fi profilurile dreptunghiulare, în formă de U sau I și multe altele. La Etop avem o gamă vastă de mașini de tăiat și îndoit metal, la oferte avantajoase, cu garanție direct de la producător și service tehnic specializat.

La ce criterii atragi atenția când alegi o mașină de tăiat metal?

În alegerea mașinii potrivite de tăiat este important să ții cont de o serie de caracteristici tehnice și funcționale, care te vor ajuta să identifici modelul potrivit. Printre principalele criterii tehnice, putem menționa: puterea motorului, diametrul discului, adâncimea de tăiere, clasa de protecție, tensiunea de alimentare, tipul suportului și desigur accesoriile cu care vine în set. De asemenea, este important să alegi tipul potrivit necesităților tale individuale de exploatare. Astăzi, pe piață există mai multe tipuri de mașini de tăiat, și anume:

  1. Mașini de tăiat metal cu disc. Acestea sunt dotate cu un disc abraziv rotativ, eficient pentru tăierea metalului de diferite grosimi și forme. Cel mai des sunt utilizate pentru tăierea metalelor plate, precum: oțelul, aluminiul sau cuprul.
  2. Mașini de tăiat metal cu plasmă. Tăierea metalului se realizarea cu ajutorul unui arc electric și gaz ionizat. Aceste modele sunt eficiente în tăierea metalelor conductive termic, precum: oțelul inoxidabil, aluminiu sau oțelului carbon.
  3. Mașini de tăiat metal cu laser. Aceste mașini folosesc un fascicul de lumină laser concentrat pentru a efectua tăieturi precise în metal. Mașinile cu laser pot tăia o gamă largă de metale, inclusiv oțel, aluminiu, cupru și altele, oferind tăieturi de calitate, fără fisuri.
  4. Mașini de tăiat cu fir metalic. Au la bază un fir subțire de sârmă conductivă și un proces de eroziune electrică. Mașinile de tăiat cu fir electroeroziv sunt eficiente în tăierea materialelor dure și conductive, cum ar fi oțelul inoxidabil, aliajele de titan și altele.
  5. Mașini de tăiat metal cu jet de apă. Tăierea se realizează cu ajutorul un jet de apă sub presiune extremă combinat cu particule fine de abraziv pentru a efectua tăieturi precise în metal. Jetul de apă poate tăia o gamă largă de metale, inclusiv oțel inoxidabil, aluminiu, cupru și altele, fiind utilizate inclusiv în producția de piese complexe.

Cumpără mașini de tăiat metal cu bandă sau oricare alt model, la Etop

În magazinul nostru avem o gamă complexă de scule și mașini de tăiat de la producător de top, precum: Silla și Bisonte, cu diverse diametre de tăiere, tensiuni de alimentare și tipuri de motoare. Consultanții noștri sunt gata să te ajute cu recomandări utile, ca să alegi echipamentul potrivit. În plus, oferim posibilitatea cumpărării în rate sau credit, livrare în toată țara și cele mai avantajoase prețuri, pentru toate buzunarele. Contactează-ne online sau vino în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 90 pentru o consultație absolut gratuită.

Etop – utilaje create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs