Produse noi

Alege din cel mai bogat sortiment de mașini de tăiat disponibil la Etop

Mașinile pentru tăiat sunt utilaje profesionale folosite pentru tăierea materialelor de diverse tipuri, în diverse forme, dimensiuni și modalități. Acestea se folosesc pe larg în lucrări de construcție și reparație, producerea mobilierului, prelucrarea metalului și altor tipuri de materiale unde este nevoie de o tăiere eficientă și precisă. De-a lungul timpului, pe piață au apărut modele moderne de astfel de echipamente, precum mașini de tăiat cu laser, una din cele mai noi și moderne varietăți.

La Etop, distribuitor local de tehnică pentru construcție, clienții pot găsi cele mai noi tipuri și modele de mașini electrice și manuale de debitat, de la producători cunoscuți, precum: Bisonte, Montolit, IMER Group, Silla, Katz, Lissmac și alții. Oferim consultanță specializată în alegerea utilajului potrivit, pentru experiențe productive și frumoase de exploatare, mulți ani la rând.

Mașini de tăiat cu plasmă și alte moderne de ultimă generație, doar la Etop

Mașinile moderne de tăiat disponibile astăzi pe piață pot fi folosite pentru diverse modalități de tăiere a metalului, lemnului, pietrei, țiglei, plasticului și altor materiale. Acestea se deosebesc atât prin tipul de tăiere, cât și funcțiile tehnice cu care sunt dotate. Prima clasificare și cea mai importantă clasificare este în modele manuale și automatizate. După tipul de tăiere, deosebim: mașini de tăiat cu jet de apă, cu plasmă, cu disc abraziv și chiar fierăstrău.

Dacă ești în căutarea unei mașini de tăiat pentru utilizare casnică sau profesională, la Etop cu siguranță vei găsi tipul potrivit. Iată principalele categorii de echipamente disponibile în magazinul nostru cu garanție de la producător și cele mai bune oferte:

  1. Mașini de tăiat cu disc abraziv (de carotat) – instalații profesionale de foraj cu diamante.
  2. Mașini de tăiat gresie și faianță – modele manuale și automatizate.
  3. Flash line – echipamente manuale și automatizate pentru tăierea plăcilor.
  4. Mașini de tăiat marmură și granit.
  5. Mașini pentru tăiat lemn.
  6. Mașini de tăiat cărămidă, piatră și țiglă.
  7. Mașini de tăiat și scarificat beton și asfalt.
  8. Mașini pentru tăiat metal.

De asemenea, la Etop găsești și o gamă vastă de accesorii pentru mașini de tăiat, precum: freze, carote, discuri, stative, kit-uri pentru roți, unități de alimentare, plăci de bază și alte accesorii suplimentare, care fac utilizarea acestora mult mai eficientă.

Te așteptăm în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90 sau pe chat-ul online pentru o consultație gratuită despre utilajele de care ai nevoie. Toți clienții Etop au parte de posibilitatea achitării în rate sau credite, deservire tehnică specializată, livrare și instalare în toată țara (pentru utilajele mari, ce necesită montare specializată), oferte avantajoase și promoții speciale.

Etop – utilaje și tehnică pentru construcție create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs