Sortare după:
KATZ
Cilindru compactor CDM510B
Cilindru compactor CDM510B
KATZ
Cilindru compactor CDM512B
Cilindru compactor CDM512B
KATZ
Cilindru compactor CDM512D
Cilindru compactor CDM512D
KATZ
Cilindru compactor CDM514B
Cilindru compactor CDM514B
KATZ
Cilindru compactor CDM514D
Cilindru compactor CDM514D
KATZ
Cilindru compactor CDM516B
Cilindru compactor CDM516B

Cauta

Branduri

Combustibil

Putere motor

Produse noi

Un cilindru compactor a fost conceput ca să ușureze activitățile muncitorilor, și anume pentru compactarea solului în vrac și beton asfaltat, atunci când se realizează porțiuni mari de drum. Performanțele unui cilindru compactor pentru terasamente, depinde de parametrii elasticității și rularea suprafeței drumului, de rezistența și durabilitatea dispozitivului. 

De asemenea, acesta este utilizat în diferite lucrările din domeniul construcției:

  • construcții auto și feroviare
  • industriale
  • urbane
  • aerodromuri și altele.

Atunci cind aveți nevoie de un cilindru compactor pentru asfalt, este foarte important să ține-ți cont de caracteristicile de proiectare și de cele tehnice. Spre exemplu: masa, viteza de compactare, lățimea benzii. Pentru asta, recomandăm să vă documentați corect, pentru a alege echipamentul corespunzător, pentru că doar așa se vor efectua lucrări calitative, adică drumuri rezistente, de lungă durată. Scopul final, de a forma o structură puternică de beton asfaltic, astfel încât “drumul” să fie rezistent la influențele externe.

Tipuri de cilindre compactoare:

  • Cilindru compactor cu role: echipament cu 2-3 role mari și netede. Greutatea mare și viteza mică permit efectuarea compactării tuturor tipurilor de șosele. Productivitatea crescută cu 50-80 % se datorează excitatorului de vibrații. 
  • De sol: cilindrele compactoare din această categorie dețin ca obiectiv inițial în construirea drumurilor, compactarea solului și a substanțelor din piatră zdrobită. Se întrebuințează mai mult în etapele inițiale ce țin de construcția drumurilor sau a căilor ferate.
  • Cilindru compactor pe pneuri: acestea in loc de role, sunt echipate cu anvelope de cauciuc și inlocuiesc treptat modelele anterioare. Dețin 4 roți între cele 2 axe, care acționează uniform pe banda de etanșare. 
  • Combinate: rolele cu pneurile. Inițial, rola netedă și excitatorul de vibrații acționează asupra foii stivuite, apoi pneurile trec suplimentar peste stratul superior. 
  • De pavaj: scopul acestor echipamente este de a sigila suprafețele pentru pietoni și a traseelor pentru biciclete. Au dimensiuni compacte, care facilitează activitățile în spațiile mici.

Masa cilindrului compactor, este un indicator important, care determină capacitățile tehnice ale dispozitivului, deoarece acesta, trece cu toată presiunea peste fundație, fapt care crește eficacitatea lucrărilor. Tot de greutatea echipamentului depinde și consumul de combustibil, respectiv cu cât masa este mai mare cu atât consumul este mai mare. Acum, există mașinării cu greutatea care poate varia între 4-10 tone. 

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs