Sortare după:
reducere

- 11868 lei

BISONTE
Masina de tencuit BISONTE PCS-K35

157 672 lei

169 540 lei

7 446 lei lunar

reducere

- 6904 lei

BISONTE
Masina de tencuit PCS-K4 BISONTE
Masina de tencuit BISONTE PCS-K4

131 176 lei

138 080 lei

6 195 lei lunar

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Putere motor

Presiune

Tensiune

Granulometrie maxima

Produse noi

Ce fel de șantier aflat în construcție fără mașini de tencuit. Acestea au fost concepute pentru a facilita activitatea muncitorilor, și anume, pentru a simplifica sarcinile și a crește eficiența procesului de lucru. 

Ce fac aceste stații? Simplu, amestecă și aplică betonul. Sunt într-atât de importante, încât ocupă locul celui mai căutat produs de pe piața echipamentelor de construcții, și pot fi:

  • staționare, care de obicei sunt instalate pe șantiere unde lucrările de tencuială sunt la ordinea zilei. Acestea pot fi mutate dintr-un loc în altul cu ajutorul unei mașini de ridicare cum este macaraua, deoarece greutatea și dimensiunile lor sunt mult mai mari decât a celor mobile. În schimb, permit efectuarea unei cantități de mortar mai mare, având productivitatea ridicată, până la 45 m³/oră. 
  • mobile - compacte și universale, sunt așezate pe un șasiu cu roți care ușurează mutarea acestora pe șantier. Pot fi ușor dezasamblate. 

Principiul de funcționare

Practic total diferite, dar au același principiu de funcționare, ambele fiind inițial conectate la o rețea electrică și la alta de unde se alimentează cu apă. Amestecul este ulterior turnat în pâlnie, după care intră în camera de amestecare a mașinii de tencuit unde se depozitează apa. Apoi, soluția, prin intermediul pompei, intră în mânecă, după care este evacuată de un flux puternic. Astfel aplicarea tencuielii este rapidă, iar lucrările desăvârșite. 

Înainte de a procura o mașină de tencuit, trebuie să știi exact pentru ce tip de amestecuri o vei folosi. Asta pentru că fiecare tip de echipament îndeplinește anumite funcții. Ca să n-o dai în bară, uite câțiva parametri, care trebuie să-i analizezi:

  1. Inițial, consultă-te în privința propriei experiențe în raport cu mașinile de tencuială, în cazul în care tu vei manevra echipamentul. Este important, deoarece poți ajunge să nu poți folosi mașinăria.
  2. Ce tip de lucrări de vor efectua? Decorațiuni interioare, cum sunt cele de pe podea sau perete sau exterioare, sau poate lucrări pe tavan! 
  3. Ce amestecuri se vor utiliza? Mortar, ciment, ghips, sau alte feluri de substanțe. 
  4. Productivitatea, care poate fi de 1-6 m³/oră. Spre exemplu, dacă ai nevoie de un echipament pentru aplicarea betonului pe pereți, performanța poate fi de 2-2,5 m³/oră.
  5. Puterea - este cuprinsă între intervalele 1.500-21.000 Watt. Mașinile mobile sunt utilizate pentru lucrul în clădiri nu prea înalte deoarece au puterea de până la 5.000 W.
  6. Gama de aprovizionare a soluției, care poate fi verticală (ex: tencuirea automată a tavanelor - 60 m) sau orizontală (250 m).

Prin intermediul specialiștilor din cadrul companiei Etop.md, poți alege mașini de tencuit noi, potrivite necesităților tale. De asemenea, poți opta și pentru serviciul de închiriere, care poate fi mai econom. 

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs