Sortare după:

Cauta

Branduri

Putere motor

Tensiune

Forta de impact

Produse noi

Alege cel mai bun ciocan demolator, acum și la Etop

Dacă în domeniul construcției și reparației tot mai des apar utilaje multifuncționale, potrivite pentru un și de lucrări, ciocanele demolatoare sunt echipamente profesionale care îndeplinesc o singură funcție – dăltuirea suprafețelor. Anume din acest motiv, acestea rar sunt întâlnite în gospodăriile mici, cât despre șantierele mari de construcție sunt printre utilajele indispensabile.

Prima și cea mai importantă întrebare este: dacă poți folosi un ciocan rotopercurtor în locul unuia demolator și dacă aceste două utilaje nu sunt de fapt unul și același. Răspunsul este relativ. Acestea sunt instrumente diferite, folosite pentru lucrări diferite. Ciocanul rotopercurtor este utilizat în primul rând pentru găurire și suplimentar pentru dăltuire, dar cu o forță de impact mult mai mică. Iar ciocanele demolatoare sunt destinate dăltuirii eficiente a oricăror suprafețe.

Ce criterii contează când alegi un ciocan demolator?

Fiind un instrument profesional, un ciocan demolator are în primul rând un preț mai mare, dar și un șir de caracteristici tehnice importante de care merită să ții cont, atunci când alegi modelul potrivit. Primul detaliu important este să-ți stabilești necesitățile individuale de utilizare a acestui instrument, bugetului stabilit pentru achiziție și desigur scenariul și modalitățile de exploatare. Ca să-ți fie mai ușor în alegere, iată principalele specificații la care îți recomandăm să atragi atenția:

  • Tipul. În funcție de acest criteriu poți alege dintre un ciocan demolator pneumatic sau electric. Modelele pneumatice se remarcă prin durabilitate și eficiență în timp, mai ales dacă sunt folosite împreună cu un compresor.
  • Sistem anti-vibrații. Unul din caracteristicile must-have pentru o utilizare comodă și productivă, chiar și pentru perioade îndelungate. Iată de ce nu îți recomandăm să optezi pentru un ciocan demolator ieftin, ca să eviți problemele cauzate de vibrații în exces.
  • sau betonului e nevoie de o forță de impact mai mare.
  • Reglarea frecvenței loviturilor și poziționării ciocanului și altele.

La Etop ai servicii de achiziționare în rate și închiriere a oricărui ciocan demolator

Avem în stoc o gamă bogată de modele și producători de ciocane demolatoare de ultimă generație, cu garanția calității și cel mai nou funcțional. Colegii noștri te vor ajuta să alegi modelul și tipul care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de necesitățile tale individuale. În plus, ai parte de servicii de deservire tehnică specializată, livrare în toată țara, posibilitatea achitării în rate sau credit și desigur arenda utilajelor necesare pe diverse perioade.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs