SURSE DE ENERGIE SI PROTECTIE

Produse noi

In zilele noastre, deja nimeni nu-și poate imagina viața fără energie electrică. Totul este legat de energie: încălzire, iluminare, gătitul bucatelor, funcționalitatea tehnicii și electrocasnicelor care ne fac viața mai ușoară, munca și chiar modalitățile de odihnă și divertisment. Pentru toate avem nevoie de surse de energie convenționale si neconvenționale, care ne pot asigura buna funcționare a echipamentelor casnice și industriale.

Generatoarele sunt echipamentele must-have care pot asigura dispozitivelor energia necesară, chiar și în cazul penelor de curent. De asemenea, orice rețea electrică modernă ar trebui să fie echipată și cu un sistem de protecție, care poate preveni supraîncărcarea, scurt circuitul și incendiile, precum și traumele electrice la persoanele care lucrează cu aceste rețele. La Etop, ai o gamă bogată de surse de energie alternativă, dar și protecție, de la cei mai buni producători, pentru toate necesitățile și buzunarele.

Echipează-ți afacerea și gospodăria cu o nouă sursă de energie, la Etop

Sursele de curent electric și protecție într-o gospodărie sau afacere pot fi diverse, de la sistemul electric centralizat și până la energia secundară, asigurată cu ajutorul generatoarelor de curent, dar și surse de energie regenerabile. Marele avantaj al generatoarelor este că poți sta liniștit chiar și în cazul deconectărilor neplanificate de curent.

La fel de importante sunt sistemele de protecție, care au scopul de a proteja dispozitivele tale de defecțiuni din cauza tensiunii prea înalte sau frecvenței nepotrivite a curentului electric. În catalogul de produse al magazinului online ETOP găsești toate echipamentele, accesoriile și piesele necesare pentru buna funcționare și protecție a utilajelor tale în diverse situații, inclusiv când nu ai acces la surse de energie primară:

Dacă întâmpini dificultăți în alegerea produsului dorit, consultanții noștri sunt gata să te jute să faci alegerea corectă, în funcție de necesități. Dar asta nu e tot, oferim livrare și montare gratuită a echipamentelor de energie și protecție pe întreg teritoriul țării, ca să asiguri gospodăria sau afacerea ta cu surse de energie secundară eficientă și sigură. De asemenea, toți clienții Etop beneficiază de servicii de deservire tehnică și posibilitatea de a lua în arendă utilajele necesare.

Nu ezita să faci legătura cu noi în regim online sau să vii direct în magazinul nostru ca să-ți oferim toate detaliile despre modelele disponibile, funcționalitatea acestora, dar și oferta de preț. Ne găsești în Chișinău, pe strada Uzinelor 90.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs