SURSE DE ENERGIE SI PROTECTIE

Produse noi

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG500

8 610 lei

407 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG450

7 602 lei

359 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG425

6 111 lei

289 lei lunar

reducere

- 1874 lei

MAXIMA
Masina de carotat Caromax 1800

35 611 lei

37 485 lei

1 682 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-3-ATS

105 252 lei

4 971 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-ATS

102 354 lei

4 834 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 161P5

26 481 lei

1 251 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5

20 685 lei

977 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 93P5

13 419 lei

634 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 75P5

11 949 lei

565 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 63P5

9 954 lei

471 lei lunar

BISONTE
Motopompa BTA-MP100

7 749 lei

366 lei lunar

In zilele noastre, deja nimeni nu-și poate imagina viața fără energie electrică. Totul este legat de energie: încălzire, iluminare, gătitul bucatelor, funcționalitatea tehnicii și electrocasnicelor care ne fac viața mai ușoară, munca și chiar modalitățile de odihnă și divertisment. Pentru toate avem nevoie de surse de energie convenționale si neconvenționale, care ne pot asigura buna funcționare a echipamentelor casnice și industriale.

Generatoarele sunt echipamentele must-have care pot asigura dispozitivelor energia necesară, chiar și în cazul penelor de curent. De asemenea, orice rețea electrică modernă ar trebui să fie echipată și cu un sistem de protecție, care poate preveni supraîncărcarea, scurt circuitul și incendiile, precum și traumele electrice la persoanele care lucrează cu aceste rețele. La Etop, ai o gamă bogată de surse de energie alternativă, dar și protecție, de la cei mai buni producători, pentru toate necesitățile și buzunarele.

Echipează-ți afacerea și gospodăria cu o nouă sursă de energie, la Etop

Sursele de curent electric și protecție într-o gospodărie sau afacere pot fi diverse, de la sistemul electric centralizat și până la energia secundară, asigurată cu ajutorul generatoarelor de curent, dar și surse de energie regenerabile. Marele avantaj al generatoarelor este că poți sta liniștit chiar și în cazul deconectărilor neplanificate de curent.

La fel de importante sunt sistemele de protecție, care au scopul de a proteja dispozitivele tale de defecțiuni din cauza tensiunii prea înalte sau frecvenței nepotrivite a curentului electric. În catalogul de produse al magazinului online ETOP găsești toate echipamentele, accesoriile și piesele necesare pentru buna funcționare și protecție a utilajelor tale în diverse situații, inclusiv când nu ai acces la surse de energie primară:

Dacă întâmpini dificultăți în alegerea produsului dorit, consultanții noștri sunt gata să te jute să faci alegerea corectă, în funcție de necesități. Dar asta nu e tot, oferim livrare și montare gratuită a echipamentelor de energie și protecție pe întreg teritoriul țării, ca să asiguri gospodăria sau afacerea ta cu surse de energie secundară eficientă și sigură. De asemenea, toți clienții Etop beneficiază de servicii de deservire tehnică și posibilitatea de a lua în arendă utilajele necesare.

Nu ezita să faci legătura cu noi în regim online sau să vii direct în magazinul nostru ca să-ți oferim toate detaliile despre modelele disponibile, funcționalitatea acestora, dar și oferta de preț. Ne găsești în Chișinău, pe strada Uzinelor 90.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs