Sortare după:

Cauta

Branduri

Lungime de taiere

Produse noi

Plăcile de ceramică, gresie și faianță de format mare sunt o tendință tot mai actuală în ultimii ani, fapt ce a dus la apariția unei game vaste de utilaje destinate pentru lucrul cu acest tip inovator de materiale pentru construcție. Montarea gresiei și faianței poate deveni o provocare, mai ales în cazul plăcilor mari, pentru tăierea cărora este nevoie de un instrument specializat, cunoscut în nișa construcției drept flash-line, sau mașină de tăiat plăci de format mare.

La prima vedere, acesta se aseamănă cu o sculă obișnuită pentru tăiat gresie și faianță. Totuși, scopul principal al acestor echipamente este de a ușura tăierea plăcilor cu grosime și dimensiuni mari și a asigura instalarea corectă a acestora. Dacă ești în căutarea unui aparat pentru tăierea plăcilor dure de format mare, la Etop poți găsi modelul potrivit. În continuare, ne vom referi la principalele caracteristici ale acestor utilaje.

Sisteme de tăiere pentru plăci de dimensiuni mari: sfaturi în alegere

Încă din denumire ne putem da seama că echipamentele Flash-line au fost create special pentru tăierea eficientă a plăcilor de format mare din gresie porțelanată sau faianță, cu grosimea de 3 – 6mm și peste, în funcție de complexitatea modelului. Apropo, pe piață există mașini de tăiat gresie cu lungimea maximă de tăiere de peste 340cm și grosimea de până la 1cm.

În alegerea modelului potrivit, este important să ții cont de o serie de specificații tehnice importante, precum:

  • Lungimea totală a barei. Anume de acest criteriu depinde lungimea maximă de tăiere a aparatului. Cu cât bara este mai lungă, cu atât lungimea de tăiere este mai mare.
  • Lungimea secțiunii. De regulă, bara de tăiere este alcătuită din mai multe secțiuni, cu lungimi și dimensiuni diferite, în funcție de model.
  • Grosimea de tăiere. Un criteriu important mai ales pentru plăcile de format mare, care nu au doar dimensiuni mari, ci și o grosime ceva mai complexă.
  • Posibilitatea de a adaptat instrumentul pentru tăierea plăcilor de diverse formate. Acest lucru face ca mașina de tăiat gresie să fie multifuncțională și să poate fi utilizată pentru gresie din diverse materiale, de dimensiuni și grosime diferită.
  • Tipul construcției. Încă un criteriu important, inclusiv pentru transportarea ușoară. Modelele profesionale pot avea o greutate de 8kg și peste. Important ca construcția acestora să fie compactă, practică, ușor de instalat și utilizat.

În magazinul Etop poți face cunoștință cu toate ofertele disponibile de utilaje pentru construcție, de la echipamente casnice, până la mașini de tăiat din clasa profesională, disponibile în vânzare și arendă. Colaborăm cu cei mai buni producători din acest domeniu, precum brandul Montolit. Etop înseamnă garanția calității direct de la producător, servicii de deservire tehnică, consultanță specializată și livrare în toată țara. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs