Produse noi

Utilaje de construcții pentru diferite tipuri de lucrări, doar la Etop

Astăzi șantierele mari de construcție sunt pline de utilaje care fac lucrările mult mai eficiente și rapide. De la mini încărcătoare și până la excavatoare de diferite tipuri și dimensiuni. Fiind o investiție complexă, fiecare antreprenor își dorește să investească în utilaje noi performante și durabile în timp. Cu Etop, investițiile tale îți vor aduce cel mai înalt nivel de productivitate și siguranță în afacerea ta. Suntem distribuitor autohton cu ani buni de experiență în spate de tehnică și utilaje pentru construcții de la cei mai buni producător.

Ce tipuri de tehnică pentru construcții există, care sunt principalele caracteristici și după ce criterii tehnice și funcționale trebuie să alegi un utilaj profesional – consultanții Etop au răspuns la fiecare din aceste întrebări și sunt gata să-ți fie utili în alegerea potrivită.

Echipamente de ridicat și săpat de la cele mai bune branduri

Avantajul numărul 1 să achiziționezi utilaje noi este faptul că le poți alege în funcție de necesitățile individuale, ca să fii sigur în durabilitatea și funcționalitatea lor. În cazul tehnicii pentru construcții, acest detaliu este și mai important, durabilitatea și rezistența fiind printre principalele specificații tehnice ce trebuie luate în considerare. Fie că ești antreprenor și ai o afacere mare, medie sau mică în construcție sau ești specialist cu experiență în acest domeniu, pentru lucrări cât mai eficiente și de calitate, ai nevoie de următoarele echipamente de lucru:

  1. Mini încărcătoare. Aici poți alege dintre utilaje de construcții electrice sau Diesel.
  2. Mini dumpere (mini camioane basculante)
  3. Mini excavatoare (0,9 tone – 1,9 tone)
  4. Excavatoare medii și profesionale (2 tone – 8,1 tone)
  5. Încărcătoare frontale cu capacitate și putere diversă.
  6. Accesorii pentru excavatoare. Aici se includ brațe hidraulice multifuncționale, lame pentru zăpadă, furci pentru paleți, cupe pentru încărcare sau excavare, freze, burghiuri etc.

Pe lângă gama bogată de echipamente ce pot fi achiziționate în rate sau credit, în condiții avantajoase și cu garanția calității, clienții Etop au parte de utilaje de construcții de închiriat.

Alege utilaje profesionale de la cei mai buni producători la Etop

Beneficiază de consultații gratuite despre orice tipuri de utilaje, inclusiv tehnică pentru construcții și alege din cele mai noi modele de la producători cunoscuți, precum: Immer, Kato, Rotair, Ihimer, Silla, Katz și alții. Pentru detalii poți face legătura cu noi online, în chat sau să ne vizitezi în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90. Toți clienții Etop au parte de oferte avantajoase, livrare în toată țara, deservire tehnică specializată și echipamente create să reziste.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs