Sortare după:

Cauta

Produse noi

Electricitatea a devenit una din necesitățile de bază în fiecare casă, apartament și desigur afacere. Iar ca să ne bucurăm de eficiență și productivitate maximă și să ne păstrăm cât mai mult timp utilajele și tehnică, cea mai bună soluție poate deveni un transformator de curent, al cărui principiu de funcționare costă în reglarea curentului până la nivelul optim.

În magazinul Etop, avem o gamă imensă de surse de energie și protecție, inclusiv transformatoare de curent trifazic și monofazic, de la cei mai buni producători. Mereu venim cu recomandări utile pentru clienții noștri ca să facă alegerea corectă și să aleagă utilajele potrivite necesităților individuale, dar și bugetului stabilit. În continuare, vom vorbi despre transformatoare de curent, utilizare și principalele caracteristici tehnice de care merită să ții cont.

Ce specificații contează la un transformator de curent de înaltă tensiune?

Necesitățile de energie electrică în lumea modern sunt atât de performante încât dispozitivele de măsurare nu mereu rezistă nivelului necesar de curent. Transformatoarele de curent se descurcă perfect cu această funcție. Acestea sunt conectate și folosite pentru contoarele de electricitate și alte echipamente de măsurare cu scopul de a calcula proporțiile parametrilor de funcționare, a regla funcționarea sistemului de control și asigura funcția de protecție.

Iar pentru ca transformatoarele de curent de medie tensiune să fie o investiție durabilă și eficientă, specialiștii recomandă să te documentezi din timp despre specificațiile tehnice, dar și criteriile de selectare. Iată care sunt cele mai importante detalii, de care să ții cont:

  • Clasificarea. Transformatoarele pot fi de mai multe tipuri: de măsurare, control, laborator. De asemenea, după nivelul de tensiune nominală, deosebim modele de până la 1000 V și peste. Iar după construcția înfășurării primare: există transformatoare cu o singură înfășurare, două înfășurări sau mai multe.
  • Clasa de precizie. După acest principiu, avem transformatoare de curent contabile comerciale – cu clasa 0,2 și tehnice – 0,5.
  • Principiul de montare și tipul de izolare (în funcție de model și necesități).
  • Calcularea coeficientului de transformare (care se face după o formulă specială). Anume acest coeficient te ajută să determini de ce tip ai nevoie: fie că vorbim despre transformatoare de curent de joasă tensiune, medie sau înaltă.
  • Producătorul tehnic, garanția și deservirea tehnică.

Cumpără un transformator de curent alternativ sau continuu, doar la Etop

Suntem distribuitori de surse de energie și protecție cu ani buni de experiență și sute de clienți mulțumiți în spate. Colaborăm cu cei mai buni producători de echipamente de energie, inclusiv transformatoare de curent continuu sau alternativ. Iar dacă ai nevoie de consultații specializate în domeniu și recomandări de la experți calificați, consultanții noștri sunt mereu la dispoziția ta, atât în regim online, cât și în magazinul nostru fizic, amplasat pe strada Uzinelor 90.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs