Produse noi

Betoniere la cele mai avantajoase prețuri, doar la Etop

Care este cel mai important și des folosit material în construcție? Desigur că betonul. Iar dacă planifici lucrări de construcție pe un șantier extins, atunci, fără îndoială, ai nevoie de o betonieră productivă și eficientă. Calitatea betonului obținut depinde nu doar de componentele utilizate, dar și de modalitatea de amestecare, proces influențat direct și de calitatea betonierei.

Tipuri de betoniere în Moldova

Alegerea unei betoniere este o sarcină complexă și responsabilă, mai ales dacă îți dorești un model durabil în timp, performant și care să-și merite investiția. Iar un detaliu important este să te decizi cu tipul de betonieră de care ai nevoie, ținând cont de scopul utilizării, dar și necesitățile individuale. În general, deosebim următoarele tipuri:

 1. Betoniere profesionale - ușurează activitatea constructorilor atât la sol cât și la înălțime, fiind indispensabile în pe șantierele de construcție a blocurilor sau altor clădiri. Oferă o performanță înaltă, au capacitate mare și sunt create din materiale de calitate, din acest motiv cer și o investiție mai mare.
 2. Cu automatizare - pot avea motoare diesel sau electrice. Sunt foarte ușor manevrabile și comode în exploatare. Sunt dotate cu palete pentru încărcare, cu acționare hidraulică și un malaxor cu sens dublu (pentru mestecare și descărcare). De obicei, au două roti, cu pneuri și un rezervor pentru apă.
 3. Semi-profesionale – betoniere mici utilizate pentru lucrările de construcție pe șantierele mici sau în scopuri casnice. Pot fi dotate cu un postament metalic cu rol de susținere a greutății și două roti, pentru modelele mobile, care permit să fie transportate. Deosebim modele cu motor electric sau mecanic ce face posibilă rotirea cuvei metalice. Acest fapt îmbunătățește procesul de combinare a materialelor.
 4. Betoniere auto – camion cu beton conceput pentru pregătirea, depozitarea și transportarea betonului amestecat.

După cum am spus, pe piața de la noi există o gamă vastă betoniere noi de vânzare. Însă, înainte de a alege modelul potrivit, trebuie să știi prin ce se deosebește fiecare model, detalii despre modul de funcționare, precum și capacitatea cuvei de amestec, dar și metoda de utilizare instalare. Dacă nu dispui de suficiente resurse financiare sau ai nevoie de acest utilaj, pentru o perioadă determinată, poți opta pentru o betonieră de închiriat.

Caracteristici esențiale ale unei betoniere

Indiferent că e vorba despre betoniere profesionale, la prețuri ceva mai mare, sau modele pentru uz casnic, este important să atragi atenția și la specificațiile tehnice cu care sunt dotate. Și anume:

 1. Puterea motorului. În principiu, pentru utilizarea convențională este suficient un model cu puterea de până la 700 W. Iar pentru lucrările mari, cum ar fi șantierele de construcție, potrivite sunt modelele profesionale, cu un motor mult mai puternic și eficient. De asemenea, este important să ții cont și de raportul dintre volumul tamburului și puterea unității. Respectiv, o betonieră cu capacitatea mare, are nevoie și de o putere mai mare a motorului, pentru maximum productivitate și durabilitate.
 2. Tensiunea de intrare. Avem două variante: betoniere care necesită o rețea trifazată (380V), de regulă modelele pentru șantierele mari de construcțiile, și cele pentru obiecte mici destinate rețelei monofazate (220 V).
 3. Volumul de mixare. În funcție de volumul cuvei, betonierele pot fi clasificate în câteva categorii, și anume:
  • Până la 100 litri - pentru clădiri mici (garaje, foișoare);
  • Până la 150 litri - case cu un etaj;
  • Până la 300 litri - proiecte de construcții, cum sunt clădirile cu până la 3 niveluri;
  • De la 300 litri - construcția clădirilor cu mai multe etaje.
 4. Modul de funcționare. Și în acest caz, distingem două variante:
  • Cu acțiune forțată: tamburul este fixat static, iar lamele interioare sunt rotative. Descărcarea are loc printr-o trampă specială, situată în partea de jos a rezervorului. Se utilizează pentru realizarea lucrărilor mari, datorită eficienței înalte de amestecare a betonului.
  • Acțiune gravitațională: lamele sunt nemișcate, iar tamburul este rotativ. Betonul necesită descărcare manuală. Astfel de modele sunt prevăzute pentru uzul individual, pe scară mică. De regulă, acestea au dimensiuni mai compacte și preț scăzut.
 5. Materialul. De regulă, pentru producerea betonierelor este utilizat oțelul, fonta, dar și materiale de buget, precum polimerul.

La Etop te așteaptă o gamă vastă de utilaje pentru prelucrarea betonului, de la producători mondiali cunoscuți, în vânzare sau chirie. Suntem distribuitori oficiali a brandurilor cu renume, precum: Bisonte, IMER (betoniere italiene) și Silla. Astfel, suntem gata să îți oferim doar produse certificate, raport optim preț-calitate, servicii de chirie betoniere (în Chișinău și toată Moldova), dar și servicii de mentenanță.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs