Sortare după:
IMER GRUP
cumparati | Suport rotativ | купить
Suport rotativ

4774 lei

Cauta

Branduri

Tip motor

Putere motor

Capacitate cuva brut

Tensiunea de alimentare

Capacitate cuva net

Produse noi

Betoniere profesionale la cele mai bune prețuri, doar la Etop

Nici un șantier de construcție nu-și poate începe activitatea fără măcar o betonieră, specializată în asigurarea lucrărilor cu beton bine amestecat, de calitate superioară. Pentru șantierele mari și lucrări masive, se utilizează betoniere profesionale, capabile să ofere un nivel înalt de putere, eficiență, capacitate și viteză de lucru. Iar pentru o exploatare comodă și îndelungată, acestea necesită respectarea unor regulile de siguranță, dar și cunoștințe specializate de utilizare.

Comparativ cu modelele convenționale, o betonieră profesională de vânzare poate fi utilizată pe perioade lungi, cu pierderi minime de performanță și eficiență maximă. De asemenea, acestea sunt caracterizate prin productivitate crescută și capacitate înaltă a tamburului și motorului. Acest fapt, face posibilă mixarea mai multor tipuri de materiale, într-o cantitate mai mare și timp mult mai scurt. În general, dacă să vorbim despre betoniere profesionale noi, acestea pot fi staționare și portabile, puternice. Indiferent ce model alegi, ambele sunt capabile să facă față nu doar construcțiilor convenționale, dar și lucrărilor de construcție a drumurilor sau a pavajelor.

Betoniere profesionale MD: tipuri și caracteristici de bază

În general, betonierele profesionale sunt ideale pentru profesioniștii din industria construcțiilor, producătorilor, echipelor specializate, deoarece sunt fiabile și potrivite pentru sarcini complexe. Primul lucru important de știut este că betonierele profesionale mari pot varia după modul de preparare a amestecului și principiul de lucru. Astfel, distingem două categorii de bază:

  1. Cu acțiune forțată. Materialele sunt amestecate cu ajutorul lamelor, în timp ce tamburul rămâne nemișcat. Amestecul obținut este omogen și de calitate înaltă. Pot fi pregătite amestecuri uscate și semi-uscate, dure sau din plastic. Acest tip de betonieră profesională are un preț ceva mai mare și poate fi utilizată pentru proiecte unde e nevoie de cantități mai mari de beton, oferind un nivel ridicat de eficiență.
  2. Cu acțiune gravitațională. Betonul este mestecat în tambur, care este dotat cu un mecanism rotativ. Iar împreună cu lamele interne permit crearea unui amestec cât mai omogen. Acest mecanism nu permite lipirea betonului. În plus, tamburul și lamele sunt ușor de curățat, după finisarea lucrărilor. De regulă, aceste betoniere profesionale sunt mai ieftine și sunt utilizate eficient pentru obiecte mici.

Etop – distribuitor de betoniere profesionale cu import din Italia

Înainte de a procura un malaxor profesional, consultă un magazin specializat, care te va ghida corect în alegerea unui model ce ți se potrivește cel mai bine, îți va oferi prețuri competitive, garanția calității și consultanță gratuită și specializată. Acestea sunt doar câteva din facilitățile oferite de echipa Etop. Iar pentru ca alegerea să fie cât mai responsabilă și potrivită necesităților tale individuale, pentru început, fii atent la următorii parametri:

  • volumul tamburului și cantitatea de material distribuit;
  • puterea motorului;
  • sursa de energie;
  • gabarite și greutate;
  • ușurința de descărcare a materialului;
  • fiabilitatea structurii și a elementelor betonierei;
  • comoditatea transportării;
  • caracteristici de funcționare și asamblare.

La Etop, distribuitor autohton de utilaje pentru construcție, ai parte de cel mai variat sortiment de betoniere profesionale, convenționale și autobetoniere, la prețuri avantajoase pentru fiecare. La noi, poți să alegi o betonieră profesională IMER, Bisonte sau de la alte branduri cunoscute, cu garanția calității direct de la producător și livrare în toată țara. În plus, pe lângă achiziție, oferim și servicii de chirie a utilajelor, în cele mai favorabile condiții. Cu Etop, lucrările de reparație devin mai comode și plăcute, iar utilajele achiziționate de la noi sunt durabile și de cea mai înaltă calitate.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
linela
rompetrol
supraten
moldcell
moldincombank

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibile.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs