IMER GRUP
cumparati | Suport rotativ | купить
Suport rotativ

3680,00 lei

Cauta

Branduri

Tip motor

Putere motor

Capacitate cuva brut

Tensiunea de alimentare

Capacitate cuva net

Produse noi

Nici un șantier de construcție nu-și începe activitatea fără măcar o betonieră capabilă să servească constructorii cu beton bine amestecat.
Pentru asemenea scopuri, se utilizează betoniere profesionale care au puterea și viteza de lucru înalte și necesită respectarea strictă a reglementărilor de siguranță.
Cum am și menționat recent, acestea sunt folosite des pe șantierele mari de construcție, care fac posibilă utilizarea acestor malaxoare în condiții dure de operare cu pierderi minime de performanță.
Deasemenea sunt caracterizate de productivitate crescută și viteza de pregătire a motorului de înaltă calitate.
Betonierele din această categorie sunt îmbunătățite și se supun la o frecvență de utilizare mai mare făcînd posibilă mixarea mai multor materiale într-o cantitate mai mare și timp mai scurt.
Pot fi staționare și portabile, puternice, capabile să facă față nu doar construcțiilor convenționale, dar și celor care implică construcția drumurilor sau a pavajelor.
Caracteristicile esențiale sunt durabilitatea și rezistența, și pot fi solicitate zilnic.Astfel de betoniere profesionale noi pot varia după modul de preparare a amestecului. Se disting 2 feluri:
- acțiunea forțată - materialele sunt amestecate mai intens, în timp ce tamburul rămâne nemișcat, amestecul este omogen și de înaltă calitate și de folosesc pentru proiecte mari. La fel, pregătește amestecuri uscate și semi-uscate, dure sau din plastic.

- acțiunea gravitațională - betonul este frământat în tambur, care se află în stadiul de rotație. Lamele interne permit ca amestecul să fie omogen. Un astfel de echipament este protejat de lipirea betonului, iar tamburul și lamele sunt ușor de curățat, dacă este necesar. Sunt convenabile și pot fi utilizate pentru obiecte mici.

În general, betonierele profesionale sunt ideale pentru profesioniștii din industria construcțiilor, producătorilor, deoarece sunt fiabile și potrivite pentru sarcini complexe.

Înainte de a procura un malaxor profesional, consultă un magazin specializat, care te va ghida corect în alegerea unei betoniere profesionale. Prețuri competitive, garanția și consultația gratuită și detaliată, sunt facilitățile oferite inițial.

Pentru început, fii atent la următorii parametri:

  • volumul betonierei și cantitatea de material distribuit;
  • puterea motorului;
  • tipuri de formulări mixte;
  • sursa de energie;
  • dimensiuni și greutate;
  • ușurința de descărcare a soluției;
  • fiabilitatea structurii și a elementelor acesteia;
  • comoditatea transportului;
  • caracteristici de funcționare și asamblare.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibile.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs