ELICOPTERE, MASINI DE FINISAT, MASINI DE CURATAT

Produse noi

Echipamente pentru lucrări de finisare acum și la Etop

Fiecare antreprenor sau constructor știe cât de important este să ai utilaje performante și productive pentru lucrări de finisaje în construcții, de la șlefuitoare de beton și mașini de decopertat și până la elicoptere pentru pardoseală. La Etop, distribuitor local de tehnică profesională pentru construcții și reparație oferim clienților cel mai bogat sortiment de echipamente pentru toate necesitățile, la prețuri avantajoase și cu garanția calității direct de la producător.

Dacă planifici achiziționarea unui elicopter de finisat beton sau o mașină de finisat pereții și tavanele, consultanții noștri te vor ajuta să alegi modelul potrivit, în funcție de necesitățile tale individuale, dar și bugetul stabilit. Colaborăm cu branduri cu renume, precum: Bisonte, Katz, BetonTrowel, Lissmac, Imer Group, Rokamat, Columbia și altele, ca să ne completăm periodic stocurile cu cele mai performante și moderne utilaje de pregătire și finisare.

De ce echipamente ai nevoie pentru finisaje interioare și exterioare?

În procesul de construcție există mai multe tipuri de lucrări de finisare, care variază după prețuri, etape de realizare și utilaje necesare pentru îndeplinirea acestora. Totuși, există și echipamente universale, care pot fi folosite pentru o serie de lucrări și la sigur își vor răscumpăra investiția în timp. La Etop, avem grijă să distribuim tehnică pentru toate etapele de finisare, de la șlefuirea umedă sau uscată și până la finisajele interioare sau exterioare. Iată ce echipamente găsești la noi:
 

  1. Elicoptere finisare pardoseli.
  2. Șlefuitoare pentru beton.
  3. Mașini de șlefuit sapa / beton.
  4. Mașini de finisat umed și uscat. 
  5. Mașini de tăiat canale.
  6. Mașini de curățat și decopertat suprafețe.
  7. Scule manuale de finisare beton.
  8. Extractoare de praf și alte accesorii de finisare.

Investește în cel mai bun elicopter de finisat sapa, la super preț, doar la Etop

Te așteptăm în magazinul nostru fizic de pe strada Uzinelor 90 sau online, pe site-ul nostru, pentru o consultație gratuită despre utilajele necesare. Pe lângă gama vastă de produse, la Etop găsești mașini sau elicoptere de finisat beton de închiriat, la cele mai bune oferte. Dar asta nu e tot, în magazinul nostru poți achiziționa tehnica necesară chiar dacă nu ai toată suma de bani, în rate sau credit, în cele mai bune condiții, rapid și sigur. Scrie-ne pentru detalii.

Etop – utilaje create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs