Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Tensiune

Pornire motor

Putere maximala (kW)

Produse noi

Generatoare portabile - sursă de curent portabilă

De câte ori ți-au pus bețe în roate deconectările de energie electrică, pe neprins de veste? Iar cel mai trist, este că uneori rezolvarea lor e de lungă durată. Știm, de nenumărate ori! Mai ales când trăiești într-o regiune rurală, unde echipa care îndepărtează problemele cu furnizarea energiei ajunge destul de greu. Totuși, și pentru astfel de incidente există o soluție practică și comodă – achiziționare unui generator portabil, pe care îl poți lua cu tine la vilă, ca să rămâi conectat la sursa de curent.

Mai numite și generatoare de camping, acestea pot fi utilizate practic oriunde, chiar și în zonele unde nu există rețea de alimentare electrică permanentă. În plus, te vor scuti de problemele create de penele de curent, în situații de urgență. Iar ca să facem o scurtă clarificare la cât de utile pot fi, iată situațiile în care generatoarele convenționale sunt folosite cel mai des:

 • în condiții casnice (pentru cabane, vile, foișoare etc);
 • în timpul lucrărilor de construcții, pentru instalații și utilaje,
 • pentru campinguri, picnicuri, escapade pe câteva zile;
 • pentru întreținerea magazinelor mici, farmaciilor, chioșcurilor:
 • și desigur, generatoarele rezidențiale pot utilizate și pentru casele particulare, în cazul întreruperilor frecvente de curent.

Generatoare electrice portabile – ca să nu mai ai probleme cu lumina

Primul și marele avantaj al generatoarelor electrice de tip portabil este anume ușurința transportării. De regulă, greutatea medie a acestora variază între 10 – 15 kg, fapt ce ne permite să le transportăm ușor în portbagajul mașinii. De asemenea, generatoarele portabile au și un consum de combustibil mai redus. Totuși, puterea este suficientă pentru a aproviziona cu energie un frigider sau cazan. Iată TOP 10 beneficii de ce să-ți iei un astfel de generator:

 1. construcția compactă și mobilă, dotată cu roti, pentru transportarea în orice loc ai nevoie;
 2. dimensiuni mici, care permit instalarea în orice încăpere, fără a ocupa prea mult spațiu;
 3. nu necesități cunoștințe avansate pentru a fi instalat și conectat drept sursă de curent;
 4. oferă o tensiune uniformă și de înaltă calitate;
 5. asigură funcționarea optimă a tuturor echipamentelor electrice, în funcție de capacitate;
 6. este creat din materiale rezistente la factori externi (umiditate, lumină solară);
 7. oferă o autonomie de câteva ore, în funcție de model;
 8. este dotat cu o carcasă specială, pentru protecție de praf, apă și murdărie;
 9. are o construcție durabilă și fiabilă în timp;
 10. nivel de zgomot redus, fapt ce îl face perfect pentru campinguri.

Cum și de unde să alegi cele mai bune generatoare de curent portabile?

La fel ca și oricare alt utilaj un generator bun trebuie să corespundă cu necesitățile tale individual, dar și să aibă toți parametrii necesare, pentru o bună funcționare și productivitate. Ca să te asiguri că ai ales un model potrivit pentru tine, iată care sunt principalele specificații tehnice la care merită să atragi atenția atunci când mergi la magazine după un generator de uz casnic:

 • Tipul generatorului. Aici ne referim la tehnologia de funcționare. De exemplu, dacă planifici să folosești des dispozitive electronice, precum telefon mobil, notebook, tablete sau Smart TV, atunci îți recomandăm să alegi un generator de tip invertor. Acesta posedă un sistem de control incorporat, care îmbunătățește calitatea curentului, protejându-ți toate electrocasnicele și dispozitivele de defecțiuni.
 • Puterea. Acest parametru este reprezentat prin doi indicatori: nominală și maximă. Generatorul poate funcționa la puterea maximă pentru o perioadă scurtă. Aceasta este primordială atunci când trebuie să conectăm echipamente cu curent de intrare mare, adică care consumă o cantitate mare de energie, atunci când sunt pornite.
 • Numărul de faze. Un generator rezidențial poate funcționa cu o rețea monofazată de 220V (aceasta centrează întreaga tensiune pe o singură fază) sau trifazată de 380V (împarte tensiunea în trei faze).
 • Numărul de prize. Acest criteriu depinde direct de puterea generatorului. De obicei, generatoarele cu putere medie, au între 1-3 prize de 220V, unele fiind dotate cu o ieșire de 12V, utilă pentru încărcarea bateriilor.
 • Pornirea motorului. Generatoarele pe benzină se activează de obicei manual, folosind o sfoară. Există și modele mai scumpe, cu pornire electrică (la cheie).

La Etop, te ajutăm să-ți alegi generatorul potrivit pentru tine, la prețuri avantajoase, de la producători de încredere. Suntem specializați în distribuirea utilaje, inclusiv surse de energie și protecție, din toate segmentele de preț. Avem doar produse certificate, sortiment vast, raport optim preț-calitate și garanție direct de la producător. Rămâi mereu conectat la sursa de curent, cu generatoare electrice de la Etop.

Ce putere e necesară pentru un generator rezidențial?

În general, pentru o casă cu consum mediu de energie electrică va fi suficient un generator rezidențial cu puterea de 5 – 6kW. Iar pentru o casă mare, cu canalizare și alimentare autonomă de apă, se va potrivi un generator de 10 – 12kW. Cel mai bine să alegi un model cu rezervă de putere.

Unde găsești generatoare rezidențiale?

Cel mai bogat sortiment de generatoare rezidențiale pentru toate necesitățile și buzunarele le găsești în magazinul Etop. Colaborăm cu branduri cunoscute precum: Bisonte, Katz, Senci, Kohler și oferim garanția calității, service tehnic specializat, livrare și instalare în toată țara.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs