Sortare după:

Cauta

Branduri

Produse noi

Mașini de tuns iarba profesionale, acum și la Etop

Mașinile de tuns iarbă, cunoscute și sub numele mașini de cosit, sunt utilaje profesionale, de regulă automatizate, folosite pentru tăierea uniformă și eficientă ierbii în grădină, ogradă sau oricare alt teren înverzit. Aceste mașini sunt esențiale pentru întreținerea și îngrijirea eficientă și fără prea mult efort a gazonului, menținerea un aspect îngrijit și tăierea ierbii la aceeași înălțime.

La Etop, distribuitor local de utilaje și tehnică, găsești cele mai bune mașini de tuns iarbă, la prețuri avantajoase și cu garanția calității direct de la producător. Fie că ai nevoie de o mașină de tuns iarbă profesională sau un model rezidențial, pentru uz casnic, consultanții noștri sunt gata să te ajute să alegi tipul și caracteristicile tehnice potrivite necesităților tale individuale.

Mașini de tuns iarbă electrice sau pe benzină? Ce tipuri și modele există?

Alegerea unei mașini de tuns iarbă depinde de mai multe criterii, precum: dimensiunea terenului, tipul de utilizare, bugetul stabilit și nu în ultimul rând, preferințele personale ale utilizatorului. Pentru că necesitățile de utilizare sunt diverse, astăzi pe piață sunt disponibile mașini de tuns iarbă în diverse dimensiuni și configurații, de la modele rezidențiale mici, potrivite pentru curțile de acasă, până la mașini profesionale mari, utilizate pentru întreținerea gazonului pe suprafețe mari, cum ar fi parcurile. Printre cele mai comune tipuri, deosebim:

  • Mașini de tuns iarbă pe benzină. Aceste mașini de tuns iarbă sunt echipate cu motoare pe benzină și sunt potrivite pentru gazonuri de dimensiuni mari sau pentru utilizare comercială. Sunt puternice și pot funcționa fără întrerupere pe suprafețe extinse.
  • Mașini de tuns iarbă electrice. Ușor de pornit și întreținut, fără mult zgomot și emisii de gaze și fum. Potrivite pentru gazonuri de dimensiuni mici și medii și utilizare casnică.
  • Mașini de tuns iarbă cu acumulator. Aceste mașini de tuns iarbă sunt alimentate de acumulatori reîncărcabili și oferă o alternativă la cele cu motor pe benzină sau electrice. Sunt mai silențioase și nu au emisii, fiind potrivite pentru gazonurile rezidențiale de dimensiuni mici până la medii.

Pe lângă tipurile menționate, pe piață mai găsim și mașini de iarbă robot (pot fi programate pentru a tunde automat gazonul, fiind controlate la distanță), mașini de tuns cu cuțite rotative, de tip tractor, cu tambur manual și altele. Indiferent ce model alegi, este important să evaluezi cu atenție nevoile de exploatare și să selectezi un model care să se potrivească cel mai bine modalitatea ta de utilizare, pentru a obține rezultate optime în îngrijirea gazonului.

Mașini de tuns iarbă cu service specializat și garanție, doar la Etop

În magazinul nostru online sau direct în show-room-ul de pe strada Uzinelor 90 poți beneficia de o consultație gratuită de la un specialist Etop, care îți va oferi toate recomandările necesare despre gama noastră de echipamente, de la principalele funcții, până la piese pentru mașini de tuns iarbă. În plus, clienții Etop au parte de oferte speciale: posibilitate achitării în rate sau credit, în condiții avantajoase, deservire tehnică specializată, livrare în toată țara. Investește în tehnică profesională, durabilă în timp, la prețuri bune, cu Etop.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs