UTILAJ DE PREGATIRE SI FINISARE

Produse noi

Cel mai bogat sortiment de utilaje de pregătire și finisare, doar la Etop

Cu toții știm că în construcție, pe lângă cunoștințe și experiență, ai nevoie și de utilaje speciale pentru diferite tipuri de lucrări, precum lucrurile de pregătire sau finisare. Prin lucrări de pregătire și finisare ne referim la un șir de activități care vizează executarea lucrărilor decorative și operaționale de finisaj a suprafețelor interioare și exterioare ale clădirilor, caselor, depozitelor, apartamentelor sau alte tipuri de construcții.

În magazinul ETOP, distribuitor local de utilaje pentru reparație și construcție îți propunem diverse tipuri de utilaje și echipamente de pregătire și finisare, care te vor ajuta să simplifici și îndeplinești rapid lucrări de orice complexitate. Fie că vorbim de nișa industrială sau necesități rezidențiale. Iar dacă nu știi ce tip de utilaj să alegi sau de ce funcții și specificații ai nevoie, consultanții noștri sunt gata să te ajute cu recomandări și sfaturi de expert.

Ce tehnică de finisare și pregătire găsești la Etop?

Lucrările de finisare devin tot mai variate și complexe cu fiecare an. Apar noi tehnici de lucru, noi tendințe de amenajare și posibilități de realizare a acestora, cât mai eficient și productiv. Etop ține pasul tehnologiilor noi din acest domeniu, distribuind o gamă bogată de echipamente pentru diverse necesități și scopuri de utilizare. Gama de echipamente pentru lucrări de pregătire și finisare din magazinul online ETOP include următoarele categorii:  

  1. Elicoptere pentru pardoseală și șlefuitoare de beton.
  2. Mașini de finisat umed.
  3. Mașini de frezat și utilaje de scarificat asfalt și beton.
  4. Vibratoare de beton și convertizoare de înaltă frecvență.
  5. Compactoare, plăci compactoare reversibile și cilindre vibrocompactoare.
  6. Excavatoare (mini excavatoare între 0,9 TO – 1,9 TO, excavatoare între 2,0 TO – 8,1 TO, accesorii pentru excavatoare).
  7. Mini încărcătoare frontale.

Toate aceste tipuri de echipamente sunt simple în utilizare, ceea ce permit ușurarea și scurtarea semnificativă a termenilor de realizare a lucrărilor de reparații. De asemenea, având în vedere automatizarea la un șir de lucrări, ai parte și de o reducere considerabilă a costurilor de execuție a acestora. În concluzie: aceste echipamente ajută la creșterea eficienței în lucru din toate punctele de vedere, pentru o activitate cât mai productivă și de success a companiilor de construcții.

Dacă ești atreprenor sau activezi în domeniul construcțiilor, nu ezita să vii la o consultație gratuită în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90, ca să afli mia multe detalii despre tehnica necesară.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs