Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Putere motor

Forta de impact

Diametru cilindru

Produse noi

Cilindrii vibrocompactori sunt utilaje indispensabile în lucrările de construcție și reparație. Cu ajutorul lor, poți compacta diverse tipuri de materiale ușor și eficient, fiind utilizat în lucrări de construcție a drumurilor, instalarea pavelelor, construcția temeliilor, săparea șanțurilor și alte lucrări importante pe șantierele mici și mari. Fie că vorbim despre un cilindru vibrocompactor manual sau un model automat, în alegerea acestuia este important să cunoști principalele specificații.

La Etop, distribuitor autohton de tehnică pentru construcție și reparație ai cel mai bogat sortiment de vibratoare și compactoare de la branduri cunoscute, precum: Bisonte, Batmatic, Amman, cu motor Subaru, Honda, Hatz, Yanmar sau Kotler. Te ajutăm să alegi ușor și rapid cel mai bun cilindru vibrocompactor pentru asfalt, sol, pietriș sau beton, cu garanția calității și servicii specializate de deservire tehnică.

Cumpără un cilindru vibrocompactor nou în rate sau credit, acum și la Etop

Primul pas important în alegerea unui cilindru compactor este să cunoști ce tipuri există și pentru ce necesități se potrivesc. Astfel, fie că cauți un cilindru vibrocompactor de închiriat sau vrei să investești într-un compactor de vânzare, poți alege din 3 tipuri principale: manuale, autopropulsate sau manevrate la distanță. De asemenea, după tipul tamburului, deosebim compactoare vibratoare (pentru pavele) și combinate. Fiecare tip având avantajele sale în utilizare. La Etop găsești orice model, la cea mai bună ofertă, ca să fii sigur că faci o investiție corectă.

La fel de importante sunt și caracteristicile tehnice. O regulă important în alegere ține de greutatea compactoarelor, ce influențează direct gradul de compactare și presiunea. Astfel, dacă ai nevoie de un model puternic, acesta trebuie să fie în primul rând mai greu. Iar dacă îl vei folosi pentru un volum de lucrări medii, poți opta pentru un cilindru vibrocompactor mic. Iată ce alte criterii contează:

  • Tipul motorului (pe benzină sau motorină).
  • Puterea motorului.
  • Forța de impact (compactare).
  • Diametrul cilindrului.
  • Echiparea cu frână de parcare și manetă direcțională – criterii importante, mai ales pentru un cilindru vibrocompactor pentru terasamente etc.

Vino în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 90 la o consultație gratuită de utilajele de care ai nevoie. Doar la noi poți achiziționa un vibrocilindru compactor Amman sau de la oricare alt producător cunoscut la super ofertă. În plus, poți alege utilaje în arendă, cu livrare gratuită în toată țara și garanție direct de la producător.

Pentru că Etop e despre utilaje create să reziste.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs