Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Tensiunea de alimentare

Putere maximala (kW)

Produse noi

Astăzi, aproape peste tot, ne confruntăm cu defecțiuni in furnizarea centralizată a energiei electrice, datorate suprasolicitărilor iar ca urmare apar deteriorări a rețelei electrice, in ajutor pot veni generatoarele de curent electric.

Pentru a preveni pierderile ridicate cuvenite alimentării instabile, întreprinderile instalează generatoare electrice industriale, care pot lucra 365 zile/an fără oprire. Compatibile cu instalații medii, mari, școli, spitale, birouri, data center, aeroporturi, gări, centre comerciale etc.

Garantează livrarea stabilă a energie electrice in regimul autonomie depline în scopul diferitelor intreprinderi. Pe lângă faptul că furnizează energie electrică de urgență, acestea stabilizează alimentarea pentru o funcționare adecvată și asigură protecție utilajelor scumpe.

Principiul funcționării acestor generatoare de curent industriale reprezintă transferul curentului de la înfășurările statorului, care se formează ca rezultat a transmiterii cuplului de la motorul cu ardere internă spre rotorul alternator. Acest proces dificil trebuie controlat de un sistem, astfel incit producătorii să le completeze cu o unitate electronică de urmărire.

Primul lucru la care ar trebui să atragi atenție cind alegi generatoare electrice de curent industriale este puterea și performanța. Practic, generatoarele cu puterea 3-5 kW sunt achiziționate pentru o casă de țară, modelele de 10-15 kW sunt capabile să furnizeze energie electrică unei locuințe mari sau unor șantiere de construcții.

Este necesar să cunoști că sunt generatoare de curent electrice industriale cu puterea până la 3500 kW, potrivite pentru lucrul în atelierele mari și pot furniza energie și în satele mici. Această tehnică este prezentată în trei forme:

  • Generatoare industriale de curent diesel (Baudouin, YangDong, INTER, IVECO, PERKINS, DOOSAN, SENCI, SCANIA, GRUPEL, Caterpiller) - echipamente fiabile, productive, necesită costuri relativ reduse pentru achiziționarea combustibilului. Dacă optezi pentru generatoare electrice industriale pe motorină atunci este nevoie să calculezi corect alimentarea cu energie electrică necesară pentru funcționarea completă a echipamentelor din întreprindere. Deasemenea, ține cont de mărimea întreprinderii și a mașinilor instalate. Un factor important îl reprezintă și condițiile în care poate funcționa generatorul. Producătorul trebuie să indice aceste date în caracteristici.
  • Generatoare industriale de curent gaz (Kohler) - cele mai econome surse de alimentare primară și de rezervă bazate pe motoarele cu piston pe gaz care funcționează din gaz principal de joasă presiune. Vibrații scăzute, zgomotul și toxicitatea evacuării centralelor electrice mici, în combinație cu disponibilitatea rețelelor de gaze justifică utilizarea acestor generatoare de curent pe gaz ca surse autonome de alimentare constantă în orașe, deoarece costul energiei electrice este ridicat, iar conecțiunea la rețeaua electrică este dificilă.
  • Generatoare electrice industriale pe benzină - au răcire cu aer și nu sunt utilizate ca industriale.

Generatoarele industriale sunt realizate atât pentru situarea în exterior cât și amplasarea în interiorul clădirilor, cu și fără carcase sau containere pentru atenuarea zgomotului, inclusiv pe roți pentru transportul convenabil la locul destinat.

 

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibile.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs