Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Tensiunea de alimentare

Putere maximala (kW)

Produse noi

TEKCNOPLAST
Tub standard de evacuare 1060mm - Negru

1 281 lei

61 lei lunar

TEKCNOPLAST
Cuva de incarcare 650mm - Negru

2 121 lei

101 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG500

8 610 lei

407 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG450

7 602 lei

359 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG425

6 111 lei

289 lei lunar

reducere

- 1874 lei

MAXIMA
Masina de carotat Caromax 1800

35 611 lei

37 485 lei

1 682 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-3-ATS

105 252 lei

4 971 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-ATS

102 354 lei

4 834 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 161P5

26 481 lei

1 251 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5

20 685 lei

977 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 93P5

13 419 lei

634 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 75P5

11 949 lei

565 lei lunar

Generatoare electrice industriale – fără probleme din cauza penelor de curent

În lumea modernă, ar fi greu să ne mai imaginăm viața fără energia electrică. Avem nevoie de curent atât în rutina zilnică, cât și în toate activitățile vieții: sociale, industrial etc. Iată de ce, defecțiunile în furnizarea centralizată a energiei electrice, datorate suprasolicitărilor sau deteriorării rețelei electrice ne pot aduce probleme în plus în activitatea zilnică. Pentru a preveni alimentarea instabilă, care stopează atât lucrul tehnicii și utilajelor, cât și a lucrătorilor, dacă vorbim despre o uzină sau șantier, întreprinderile instalează generatoare de curent industriale.

Acestea pot lucre non-stop: 365 de zile pe an, fără oprire și sunt compatibile cu instalații medii și mari, școli, spitale, birouri, data center, aeroporturi, gări sau centre comerciale etc. Un generator garantează livrarea stabilă a energie electrice, în regim de autonomie deplină, fiind potrivit pentru orice tip de întreprindere. Pe lângă faptul că furnizează energie în cazuri de urgență, generatorul stabilizează alimentarea cu curent, pentru o funcționare adecvată, protejând astfel utilajele scumpe.

Generatoare de curent (electrice) industriale: principiul de lucru

Principiul funcționării generatoarelor electrice de curent industriale este același ca și a tuturor generatoarelor – acestea permit transformarea energiei mecanice în energie electrică. Curentul este transferat de la înfășurările statorului, care se formează ca rezultat a transmiterii cuplului de la motorul cu ardere internă, spre rotorul alternator. Acest proces complex este controlat de un sistem, numit unitate electronică de urmărire, care permite gestionarea stării generale de funcționare a generatorului, dar și setarea anumitor detalii.

Primul lucru la care ar trebui să atragi atenție când alegi orice generator este puterea, capacitatea și performanța acestora. De exemplu, generatoarele cu puterea 3-5 kW sunt achiziționate pentru vile sau case pe pământ. În timp ce modelele de 10-15 kW sunt capabile să furnizeze energie electrică unei clădiri sau locuințe mari, cu câteva etaje sau chiar unui șantier de construcții. Este necesar să cunoști că există generatoare cu puterea de peste 15kW sunt potrivite pentru lucrul în atelierele și uzinele mari și pot furniza energie electrică chiar și într-un sătuc mic. După tipul motorului și combustibilul utilizat, deosebim următoarele tipuri de generatoare industriale: gaz, motorină și benzină.

  • Generatoare industriale de curent Diesel. Producători: Baudouin, YangDong, INTER, IVECO, PERKINS, DOOSAN, SENCI, SCANIA, GRUPEL, Caterpiller. Echipamente fiabile, productive, cu o capacitate mare. Necesită costuri relativ reduse pentru achiziționarea combustibilului și mentenanță. Dacă optezi pentru generatoare electrice industriale pe motorină atunci este important să calculezi din timp de ce capacitate de energie ai nevoie pentru funcționarea completă a tuturor echipamentelor din întreprindere. De asemenea, ia în calcul și dimensiunea locului unde va fi amplasat generatorul, dar și a raportul dintre acestea. Un factor important îl reprezintă și condițiile în care poate funcționa generatorul. De regulă, toate aceste date sunt indicate în documentul tehnic al generatorului, dar și vă pot fi oferite de echipa care prestează serviciul de instalare.
  • Generatoare de curent pe gaz (Kohler). Sunt considerate cele mai econome surse de alimentare. Au la bază un motor cu piston pe gaz, care funcționează utilizând gaz de joasă presiune. Vibrații scăzute, zgomot și toxicitate a evacuării centralelor electrice reduse, în combinație cu disponibilitatea rețelelor de gaze justifică utilizarea unui generator pe gaz natural, drept sursă autonomă de alimentare constantă în orașe, deoarece costul energiei electrice este ridicat, iar conexiunea la rețeaua electrică este uneori dificilă.
  • Generatoare pe benzină. De regulă, aceste modele nu sunt utilizate atât pentru ramura industrială, datorită consumului mare. De asemenea, comparative cu unele generatoare industrial de curent pe gaz sau motorină, au și un preț de achiziționare mai ridicat.

Generatoarele industriale sunt realizate atât pentru instalarea în spații exterioare, cât și amplasarea în interiorul clădirilor. În cele mai dese cazuri, acestea sunt dotate cu carcase sau containere pentru atenuarea zgomotului, dar și roți pentru transportul convenabil la locul destinat.

La Etop, distribuitor oficial de generatoare electrice industriale, ai parte de cea mai variată gamă de modele, cu diverse capacități, branduri și nivel de performanță. La noi poți să achiziționezi un generator electric Diesel, la cel mai bun preț în Moldova, cu garanția calității și servicii de livrare, instalare și mentenanță. Solicită oferta online, direct pe site sau la numărul: 067 707 707.

Ce tipuri de generatoare industriale există?

Generatoarele industriale sunt cea mai bună soluție pentru alimentarea principală sau de rezervă a afacerilor de orice tip sau scop: fabrici, instituții și alte locații. Acestea pot fi de mai multe tipuri, în funcție de capacitate, brand, putere, funcționalitate etc. Prima și cea mai importantă clasificare este în modele monofazate și trifazate.

Unde găsești generatoare industriale în Moldova?

Compania Etop este distribuitor autorizat de surse de energie și protecție de la cei mai buni producători, inclusiv generatoare industriale cu livrare și instalare. Avem în vânzare generatoare de la branduri cunoscute, precum: Kohler, Senci, Doosan, Iveco, Mitsubishi etc, cu garanție.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs