Sortare după:

Cauta

Branduri

Produse noi

Mașini de săpat șanțuri (trenchere), acum și la Etop

În lumea modernă, în agricultură sau lucrări industriale, pentru realizarea eficientă a număr mare de lucrări sunt folosite echipamente profesionale. Printre acestea se numără și trencherele – mașini specializate utilizate pentru săparea șanțurilor sau a tranșeelor în sol într-un timp scurt, fără prea multe resurse și lucrători. Marele avantaj al acestor mini excavatoare de șanțuri este construcția compactă, ușor de manevrat și transportat în orice locație.

La Etop, distribuitor local de tehnică pentru construcție și reparație, avem o gamă vastă de trenchere de la producători de top, la prețuri avantajoase și cu garanția calității. Consultanții noștri sunt gata să-ți ofere recomandările necesare pentru alegerea modelului potrivit, sfaturi de exploatare, livrare în toată țara, dar și deservire tehnică specializată. Iată principalele criterii pe care trebuie să le știi despre o mașină de săpat pământ.

Trenchere cu lanț sau cu roți? Caracteristici, tipuri și domenii de utilizare

Astăzi pe piață, trencherele variază în dimensiune și capacitate, de la modele mici și portabile, potrivite pentru lucrări de întreținere la scară mică, inclusiv în domeniul agricol, până la mașini de săpat șanțuri pentru construcții mari, utilizate în lucrările de reparație și proiecte industriale complexe. Folosirea trencherelor facilitează săparea rapidă și eficientă a șanțurilor, reducând timpul și efortul necesar pentru realizarea aceste lucrări.

Dacă ești în căutarea unor echipamente profesionale pentru afacerea ta în domeniul agricol sau construcțiilor, iată principalele domenii și scopuri de exploatare a trencherelor:

  1. Lucrări agricole. Mașinile de săpat șanțuri în agricultură sunt utilizate pentru săparea șanțurilor în sistemele de irigații, drenajul solului sau instalarea cablurilor subterane. În acest caz, modelul de trenchere ales trebuie să fie atât puternic, cât și compact.
  2. Construcție. Trencherele sunt folosite pentru săparea șanțurilor necesare pentru fundații, conducte de apă, cabluri electrice sau de comunicații.
  3. Industria energetică. În lista lucrărilor din această categorie, se numără: instalarea conductelor sau cablurilor subterane pentru rețelele de gaz, petrol sau cabluri electrice.
  4. Lucrări de întreținere. Ai nevoie de trenchere pentru lucrări de canalizare, întreținere a infrastructurii existente, repararea sau înlocuirea rețelelor de utilități etc.

Indiferent care e scopul tău de utilizare, echipa Etop te poate ajuta cu categorie de utilaje necesare, pentru ca lucrările să nu mai fie o provocare. Colaborăm cu branduri cunoscute de utilaje pentru săpare, precum producător italian Bisonte, specializat inclusiv în producerea trencherelor cu capacitate și putere înaltă. Dar asta nu e tot, clienții Etop beneficiază de posibilitatea achitării tehnicii în rate sau credit, în cele mai avantajoase condiții. Te așteptăm la o consultație gratuită în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 90.

Etop – distribuim utilaje create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs