Utilaj de sudură, taiere si perforare

Produse noi

În lucrările de reparație și construcție este foarte important să ai la îndemână toate utilajele necesare, pentru îndeplinirea eficientă și corectă a acestora. Aici ne referim inclusiv la echipamentele destinate pentru sudură, tăiere și perforare, fie că vorbim despre beton, piatră, lemn gresie și faianță sau chiar metal. Spre bucuria noastră, astăzi există utilaje profesionale pentru toate aceste materiale și pe toate le poți găsi în magazinul Etop.

Utilaj tăiere cu plasmă, sudură sau perforare de la cei mai buni producători

Etop propune utilaje și echipamente de sudură, tăiere și perforare de cea mai înaltă calitate, care au trecut cu brio testarea fiabilității, flexibilității și productivității. În magazinul nostru poți achiziționa sau lua în arendă orice aparat de tăiere cu plasma sau oricare alte lucrări de perforare și sudură, de orice complexitate, de la cei mai diverși producători, cu garanția calității și deservire tehnică gratuită. Iată principalele categorii de echipamente pe care le oferim:

  • Utilaj de tăiere (metal, gresie și faianță, marmură și granit, lemn, cărămidă, piatră natural și țiglă dar și mașini de sacrificat asfalt și beton, flash-line, freze, carote, discuri și alte accesorii pentru diverse necesități), care permit tăierea detaliilor de diverse dimensiuni, sub diferite unghiuri, cu rebut minim, productivitate înaltă și viteză sporită.
  • Aparate de sudură din toate categoriile (cu arc MMA sau cu argon TIG).
  • Ciocane demolatoare și rotopercurtoare.

Utilajele disponibile la Etop ne aduc posibilitatea de reprogramare rapidă, ceea ce permite utilizarea acestora pentru diferite sarcini, pe o perioadă de timp îndelungată și fără întreruperi. În plus, asamblarea performantă și designul compact satisfac toate cerințele utilizatorului, fie că ai nevoie de un burghiu de perforare de ultimă generație sau o mașină de tăiat și sudat.

Dacă și tu ești în căutarea celor mai bune echipamente pentru lucrările de tăiere, sudură și perforare perete, te așteptăm în magazinul nostru la o CONSULTAȚIE specializată cu membrii echipei noastre, gata să te ajute să faci cea mai bună alegere. Împreună, vom identifica tipul și modelul care ți se potrivește cel mai bine la toate capitolele. Vestea bună este că la Etop oferim și posibilitatea achitării în rate a tehnicii, ca să te bucuri deja astăzi de performanță.

Etop – creat să reziste.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs