Mentenanta

Mentenanta

ETOP oferă o gamă largă de servicii în domeniul diagnosticării și întreținerii echipamentelor și utilajelor de construcții, serviciilor de electromontaj, măsurări de laborator etc. 
Puteți beneficia de mentenanța utilajului și sprijinul profesioniștilor în condițiile cele mai favorabile, cu utilizarea echipamentelor speciale necesare în cel mai scurt timp posibil. Specialiștii noștri fac față tuturor sarcinilor.

Întreținerea  corectă și corespunzătoare economisește mult mai mulți bani și timp. Toate serviciile sunt furnizate cât mai rapid posibil. Nu pierdeți timp și obțineți tot de ce aveți nevoie pentru o activitate mai eficientă.

Specialiștii noștri efectuează de asemenea, pregătirea utilajului, punerea în funcțiune, instruirea personalului, cât și evaluarea echipamentului. Opinia unui specialist, în acest sens, nu va fi niciodată în exces.

ETOP recomandă diagnosticarea și întreținerea periodică a mașinilor și echipamentelor. Datorită acestui fapt, acesta nu se deteriorează în timpul executării lucrărilor importante.

FORMA NOASTRA DE CONTACT

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibile.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs