Mentenanță

Mentenanță

Pentru o exploatare îndelungată și fără probleme, fiecare utilaj și tehnică are nevoie de o mentenanță specializată, dar și îngrijire corespunzătoare. Compania Etop, distribuitor autohton de utilaje pentru construcție, pe lângă gama variată de utilaje de construcție de vânzare oferă o gamă largă de servicii în domeniul diagnosticării și întreținerii echipamentelor de construcții, servicii de montaj electric și măsurări de laborator etc. De asemenea, inginerii noștri specializați sunt gata să vă ajute cu servicii de reparații pentru utilaje de construcții achiziționate de la noi.

Utilaje de construcție de închiriat și deservire tehnică, doar la Etop

Marele avantaj să alegi utilaje de construcții noi, care au prețuri destul de mari comparativ cu tehnica de mâna a doua, este că beneficiezi de garanție de la producător, dar și deservire tehnică, pentru o perioadă determinată. La Etop, puteți beneficia de mentenanța utilajului și consultanță specializată din partea profesioniștilor, în cele mai favorabile condiții, cu utilizarea echipamentelor speciale. Specialiștii noștri fac față tuturor sarcinilor, în cel mai scurt timp posibil, pentru evitarea stopării îndelungate a lucrărilor pe șantier.

Întreținerea corectă și corespunzătoare a oricărui echipament de construcție te ajută să economisești bani și timp, oferindu-ți cel mai înalt nivel de productivitate și eficiență, dar și o exploatare îndelungată, fără probleme. Echipa Etop are grijă ca toate serviciile de deservire tehnică să fie furnizate cât mai rapid posibil, ca să pierzi prea mult timp cu reparația și lucrările de mentenanță și să obții tot de ce ai nevoie, pentru o activitate mai eficientă. Iată câteva beneficii și recomandări cum să ai grijă de utilajele noi de construcție:

  • Optează pentru tehnică de calitate, de la branduri de încredere, care oferă garanție, documente tehnice și deservire tehnică specializată;
  • Exploatează corect utilajele, ținând cont de toate condițiile și regulile de utilizare;
  • Dacă ai o echipă întreagă de ingineri, îți recomandăm să îi instruiești periodic cum să utilizeze corect tehnica de construcție. Utilajele sunt o investiție costisitoare, iar durabilitatea acestora depinde strict de modul de utilizare, îngrijire și păstrare.
  • În cazul utilajelor care folosesc combustibil, ai grijă să folosești combustibil de calitate, dacă îți dorești maximum productivitate și o exploatare cât mai îndelungată;
  • De asemenea, Etop recomandă diagnosticarea periodică a mașinilor utilizate în construcție, pentru a le spori eficiența și durabilitatea în timp și a evita deteriorarea în timpul executării unor lucrări de importanță majoră.

Specialiștii noștri efectuează de asemenea, pregătirea utilajului, punerea în funcțiune, instruirea personalului, cât și evaluarea echipamentului înainte de a începe lucrările pe șantier. Opinia unui specialist, în acest sens, este mereu binevenită. De aceea, avem mereu grijă să oferim consultații gratuite și recomandări clienților noștri fideli, pentru a crea o relație îndelungată și de încredere.

Etop – creat să reziste!

FORMA NOASTRA DE CONTACT

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs