Sortare după:
BISONTE
Motosapa BTA-MT430Y
BISONTE
Motocultor BTA-750
BISONTE
Motocultor BTA-750-1
BISONTE
Motocultor BTA-900
BISONTE
Motocultor BTA-1000
BISONTE
Motocultor BTA-10SG
BISONTE
Motocultor BTA-13SG
BISONTE
Motocultor BTA-16SG
BISONTE
Motocultor BTA-16SGE
BISONTE
Motocultor BTA-12SDE

Cauta

Branduri

Produse noi

Motocultoare de vânzare la oferte speciale, acum și la Etop

Motocultoarele, mai numite în popor și „motoblocuri” sunt echipamente agricole utilizate pentru lucrările de pregătire a solului în agricultură și grădinărit. Acestea sunt concepute pentru a ușura sarcinile de arătură, afânare, săpat, prășit și nivelare a solului pentru plantarea sau semănarea culturilor de diverse tipuri. Principalele componente ale unui motocultor sunt: un motor puternic, roți ergonomic pentru deplasarea pe teren, cabină sau volan pentru operator (în funcție de model) și un sistem de lame sau cuțite pentru prelucrarea solului.

La Etop, distribuitor local de tehnică și utilaje ai cele mai bune motocultoare de la producători de top, cu garanția calității și oferte speciale, inclusiv posibilitatea achitării în rate sau credit. Fie că ai nevoie de un model de motocultoare 4x4 sau un model standard, potrivit pentru gospodării, consultanții noștri sunt gata să te ajute cu recomandările necesare ca să faci cea mai bună alegere și investiție pentru afacerea sau gospodăria ta.

Motocultoare Diesel sau benzină? Ce tip și model alegi?

Motocultoarele reprezintă un instrument util și eficient în agricultură și grădinărit, reducând efortul fizic și timpul necesar pentru lucrările de pregătire a solului. Ele pot fi folosite pentru o gamă variată de culturi, de la legume și flori, până la culturi mai mari, precum cereale sau leguminoase. Datorită funcționalității vaste, de-a lungul timpului a apărut diverse tipuri și modele de motocultoare, dar și accesorii potrivite pentru diverse lucrări. Iată principalele:

  1. Motocultoare electrice.
  2. Motocultoare pe benzină sau motorină.
  3. Motocultoare cu roți.
  4. Motocultoare cu șenile.
  5. Motocultoare cu remorcă.
  6. Motocultoare profesionale / pentru agricultură. 
  7. Motocultoare pentru grădinărit.

De asemenea, în funcție de tipul construcției și sistemului de prelucrare a solului, deosebim: motocultoare cu tambura, freze și modele multifuncționale, potrivite pentru mai multe lucrări.

Investește motocultoare la prețuri avantajoase, doar la Etop

Te așteptăm în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90 sau online, direct în chat la o consultație gratuită despre tehnica agricolă de care ai nevoie. Suntem distribuitori oficiali ai brandului Italian Bisonte, apreciat pentru calitatea și fiabilitatea utilajelor sale. Investiția într-un utilaj de calitate îți aduce numeroase avantaje: rezistență, performanță, productivitate și eficiență. Nu ezita să-ți dezvolți afacerea cu tehnică de ultimă generație.

Etop – utilaje create să reziste.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs