Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Putere motor

Tensiune

Capacitate cuva incarcare

Volum net de amestecare

Produse noi

Utilajele de prelucrare a betonului sunt printre cele mai populare și necesare echipamente pe șantierele de construcție, atât mari, cât și mici. Acestea ne ajută să producem beton de calitate, rapid, eficient și fără a pierde prea mult timp și efort. Mai ales dacă alegi să investești pentru achiziționarea unui malaxor automat – utilaj de ultimă generație folosit pentru mixarea automată a betonului în diferite cantități și pentru diverse lucrări, până la omogenitatea necesară.

În magazinul Etop poți alege cel mai bun malaxor industrial sau de uz casnic, la prețuri avantajoase pentru fiecare. Colaborăm cu producători cunoscuți din această nișă, precum IMER GROUP și Battipav ca să-ți oferim utilaje calitative și durabile în timp. Dar asta nu e tot, te ajutăm cu alegerea corectă a tipului și modelului de malaxor care ți se potrivește, ca să fii sigur că iei o decizie responsabilă, care va rezista în timp. Află mai multe detalii despre malaxoarele automate.

Prin ce se deosebește un malaxor de construcții automat?

Principala caracteristică a unui malaxor pentru materiale de construcție este productivitatea. Acesta trebuie să se descurce fără probleme cu mixarea materialelor până la forma necesară fie că vorbim despre beton, mortar, clei, sau alte tipuri de materiale. Un malaxor automat se va potrivi perfect pentru toate aceste situații, iar în plus, poate mixa materiale în cantități mult mai mari, mult mai rapid și eficient decât omologul său manual, potrivit pentru lucrările cu beton în cantități mici.

Ca să alegi modelul, brandul și tipul potrivit, trebuie să atragi atenția la o serie de caracteristici tehnice și funcționale, de care depinde direct performanța și productivitatea, precum:

  • Tipul și puterea motorului;
  • Tensiunea de alimentare;
  • Capacitatea cuvei de încărcare;
  • Volumul net de amestecare;
  • Greutatea și dimensiunile utilajului;
  • Modalitatea de funcționare și altele.

Cumpără sau ia în arendă un malaxor electric de calitate de la Etop

Doar în magazinul nostru găsești modelul de malaxor pentru construcții de vânzare potrivit necesităților tale. Clienții noștri beneficiază de cele mai bune oferte la toată gama de utilaje, servicii de arendă, achitare în rate / credit, deservire tehnică specializată, dar și livrare în toată țara. Vino în oficiul nostru de pe strada Uzinelor 90 sau contactează-ne pe chat pentru mai multe detalii.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs