Produse noi

TEKCNOPLAST
Tub standard de evacuare 1060mm - Negru

1 281 lei

61 lei lunar

TEKCNOPLAST
Cuva de incarcare 650mm - Negru

2 121 lei

101 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG500

8 610 lei

407 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG450

7 602 lei

359 lei lunar

BISONTE
Masina tuns iarba BTA-MTG425

6 111 lei

289 lei lunar

reducere

- 1874 lei

MAXIMA
Masina de carotat Caromax 1800

35 611 lei

37 485 lei

1 682 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-3-ATS

105 252 lei

4 971 lei lunar

SENCI
Generator SCD13000Q-ATS

102 354 lei

4 834 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 161P5

26 481 lei

1 251 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 131P5

20 685 lei

977 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 93P5

13 419 lei

634 lei lunar

MONTOLIT
Masina de taiat gresie si faianta MasterPiuma 75P5

11 949 lei

565 lei lunar

Mixer de beton - instrument multifuncțional pentru lucrări complexe

Mixarea betonului poate deveni dificilă când echipamentul nu corespunde solicitărilor, iar calitatea lucrărilor lasă de dorit. 

De obicei, un mixer beton, se utilizează când este necesar să se pregătească un volum mediu de mortar, acesta mecanizează procesul de frământare a soluțiilor, eliminând astfel necesitatea de amestecare manuală a betonului. Poate fi folosit când planifici lucrări de reparație și finisare pe scară largă.

Pe lângă funcția esențială de mestecare a mortarului, aceste malaxoare profesionale pot fi utilizate pentru a face găuri în orice materiale: metal, lemn, sticlă, plastic, ceramică și altele. 

Astăzi, există o mulțime de modele de malaxoare, fapt care facilitează procurarea echipamentelor de înaltă calitate care să corespundă necesităților tale și să respecte pe deplin toate condițiile de muncă. 

Spre deosebire de modelele convenționale, aceste malaxoare de beton au puterea crescută și o cutie cu viteze. Caracteristica primordială este contorsiunea ridicată necesară pentru funcția de amestecare, și dețin o greutate medie de la 3 kg. Iar pentru întrebuințarea confortabilă, sunt furnizate cu mânere suplimentare. De asemenea, sunt echipate cu un mandrin pentru găurire și o duză de amestec. La cumpărare, verifică complexitatea pachetului. 

Încă un punct distinctiv pentru aceste malaxoare beton, este faptul că sunt proiectate pentru încărcări mari pe termen lung și garantează durabilitatea sculei. Astfel, finisarea lucrărilor este asigurată. 

Tipuri malaxoare mortare

  1. Malaxor simplu - seamănă cu un burghiu convențional, dar mai mare, fiindcă este echipat cu angrenaje mari pentru a transmite indicatori de contorsiune mare. Datorită mânerului suplimentar, malaxorul de găurit este comod de ținut în mâini în timpul amestecării. Poate fi aplicat pentru forarea lucrărilor cu diametrul mare la viteze mici.
  2. Malaxor pentru construcții - asigură o stabilitate ridicată și crește precizia amestecării datorită mânerelor laterale. În această categorie se disting instrumente cu o duză și cu 2 duze. Beneficiul duzei duble este că acestea pot economisi timp și sunt potrivite pentru amestecarea soluțiilor  grele și vâscoase, ca betonul. 

Specificații tehnice:

  • Puterea - indicator important, care variază între 800-8000 W. Dacă se vor lucra cu toate materialele, poți opta pentru puterea minimă de 1300 W.
  • Numărul de rotații - pentru multe modele, este posibilă setarea prealabilă a vitezei. 500 rpm sunt suficiente pentru orice sarcină, dispozitivele cu mai mult de 700-900 rpm sunt ideale pentru cele mai dificile sarcini.
  • Pornirea lentă - acest parametru previne formarea de stropi și formarea de aderență a materialelor pe pereții rezervorului de lucru.
  • Mâner suplimentar - aproape toate malaxoarele sunt echipate cu mânere, care oferă confort, comoditate și control în timpul funcționării.
  • Numărul de viteze - pot fi cu 1 sau 2 viteze. Instrumentele cu două viteze sunt mai convenabile pentru configurarea modurilor de operare exacte: la viteză redusă - pentru amestecuri mai vâscoase, în vrac, la viteză mare - pentru amestecuri lichide.
  • Greutate - un instrument bun și de încredere nu poate fi ușor, chiar dacă pare compact. Majoritatea modelelor portabile cântăresc între 2,5 kg și 8 kg.
  • Fixarea duzei - Două tipuri de fixare a duzei de amestecare sunt aplicabile mixerului de găurit și mixerului de construcție: primul - în mandrină, pentru fixarea și fixarea duzelor cu un ax hexagonal; al doilea este un M14 filetat pe arborele duzei sau un adaptor cu fir M14 pentru o duză hexagonală.
De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs