Produse noi

Mixer de beton - instrument multifuncțional pentru lucrări complexe

Mixarea betonului poate deveni dificilă când echipamentul nu corespunde solicitărilor, iar calitatea lucrărilor lasă de dorit. 

De obicei, un mixer beton, se utilizează când este necesar să se pregătească un volum mediu de mortar, acesta mecanizează procesul de frământare a soluțiilor, eliminând astfel necesitatea de amestecare manuală a betonului. Poate fi folosit când planifici lucrări de reparație și finisare pe scară largă.

Pe lângă funcția esențială de mestecare a mortarului, aceste malaxoare profesionale pot fi utilizate pentru a face găuri în orice materiale: metal, lemn, sticlă, plastic, ceramică și altele. 

Astăzi, există o mulțime de modele de malaxoare, fapt care facilitează procurarea echipamentelor de înaltă calitate care să corespundă necesităților tale și să respecte pe deplin toate condițiile de muncă. 

Spre deosebire de modelele convenționale, aceste malaxoare de beton au puterea crescută și o cutie cu viteze. Caracteristica primordială este contorsiunea ridicată necesară pentru funcția de amestecare, și dețin o greutate medie de la 3 kg. Iar pentru întrebuințarea confortabilă, sunt furnizate cu mânere suplimentare. De asemenea, sunt echipate cu un mandrin pentru găurire și o duză de amestec. La cumpărare, verifică complexitatea pachetului. 

Încă un punct distinctiv pentru aceste malaxoare beton, este faptul că sunt proiectate pentru încărcări mari pe termen lung și garantează durabilitatea sculei. Astfel, finisarea lucrărilor este asigurată. 

Tipuri malaxoare mortare

  1. Malaxor simplu - seamănă cu un burghiu convențional, dar mai mare, fiindcă este echipat cu angrenaje mari pentru a transmite indicatori de contorsiune mare. Datorită mânerului suplimentar, malaxorul de găurit este comod de ținut în mâini în timpul amestecării. Poate fi aplicat pentru forarea lucrărilor cu diametrul mare la viteze mici.
  2. Malaxor pentru construcții - asigură o stabilitate ridicată și crește precizia amestecării datorită mânerelor laterale. În această categorie se disting instrumente cu o duză și cu 2 duze. Beneficiul duzei duble este că acestea pot economisi timp și sunt potrivite pentru amestecarea soluțiilor  grele și vâscoase, ca betonul. 

Specificații tehnice:

  • Puterea - indicator important, care variază între 800-8000 W. Dacă se vor lucra cu toate materialele, poți opta pentru puterea minimă de 1300 W.
  • Numărul de rotații - pentru multe modele, este posibilă setarea prealabilă a vitezei. 500 rpm sunt suficiente pentru orice sarcină, dispozitivele cu mai mult de 700-900 rpm sunt ideale pentru cele mai dificile sarcini.
  • Pornirea lentă - acest parametru previne formarea de stropi și formarea de aderență a materialelor pe pereții rezervorului de lucru.
  • Mâner suplimentar - aproape toate malaxoarele sunt echipate cu mânere, care oferă confort, comoditate și control în timpul funcționării.
  • Numărul de viteze - pot fi cu 1 sau 2 viteze. Instrumentele cu două viteze sunt mai convenabile pentru configurarea modurilor de operare exacte: la viteză redusă - pentru amestecuri mai vâscoase, în vrac, la viteză mare - pentru amestecuri lichide.
  • Greutate - un instrument bun și de încredere nu poate fi ușor, chiar dacă pare compact. Majoritatea modelelor portabile cântăresc între 2,5 kg și 8 kg.
  • Fixarea duzei - Două tipuri de fixare a duzei de amestecare sunt aplicabile mixerului de găurit și mixerului de construcție: primul - în mandrină, pentru fixarea și fixarea duzelor cu un ax hexagonal; al doilea este un M14 filetat pe arborele duzei sau un adaptor cu fir M14 pentru o duză hexagonală.
De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs