Sortare după:
BISONTE
Motoburghiu BTA-25M-ACC1
BISONTE
Motoburghiu BTA-30M-ACC2

Cauta

Branduri

Produse noi

Alege cel mai bun și performant motoburghiu, doar la Etop

Mai numite și motofierăstraie sau motoutilaje cu burghiu, motoburghiurile sunt echipamente profesionale folosite pentru a realiza găuri de diverse dimensiuni în pământ sau în alte materiale, precum lemn sau beton. Acestea sunt echipate cu un motor performant și puternic, care furnizează puterea necesară pentru a acționa burghiul și a oferi eficiență maximă în săpături.

Principala utilizare a unui motoburghiu de pământ este săparea găurilor în sol, plantarea arborilor, instalarea gardurilor sau stâlpilor. De asemenea, un motoburghiu industrial poate fi folosit în construcții, pentru realizarea găurilor în lemn sau beton, montarea țevilor sau alte lucrări care implică perforarea sau săparea. La Etop poți alege modelul potrivit de motoburghiu de la branduri cunoscute, precum Honda sau Bisonte. Hai să-ți povestim mai multe detalii.

Cum alegi corect cel mai bun motoburghiu și accesorii?

În general, motoburghiurile pot fi echipate cu motoare cu benzină sau cu motoare electrice, în funcție de preferințele și nevoile exploatării. Alegerea corectă a modelului depinde de tipul de lucrare pe care dorești să o efectuezi, dar și de mediul în care va fi folosit. Pe lângă motor, motoburghiul este dotat și cu alte piese și accesorii complementare, care fac utilizarea acestuia mult mai eficientă, comodă și productivă.

Fie că optezi pentru un motoburghiu electric sau pe benzină, trebuie să ții cont neapărat de și tipul burghiului cu care este dotat. Există burghie pentru sol, care au un vârf special pentru săparea în pământ, burghie pentru lemn, cu vârfuri mai ascuțite pentru perforarea lemnului, și burghie pentru beton, care sunt echipate cu vârfuri din carbură, pentru a penetra suprafețele dure. Iată ce alte caracteristici tehnice contează când alegi un motoburghiu de închiriat sau vânzare:

  1. Puterea motorului și numărul de cilindri.
  2. Turația de găurire.
  3. Dimensiunea burghiului.
  4. Nivelul de zgomot și vibrații.
  5. Greutatea (cu burghiul inclus).
  6. Tipul de pornire.

Aceste motoutilaje sunt apreciate pentru eficiența și ușurința în utilizare, permițând realizarea găurilor mai rapid și cu mai puțin efort fizic comparativ cu metodele manuale. Totodată, sunt utile și în zone în care accesul cu utilaje mai mari este dificil. Dacă ești în căutarea unui motoburghiu cu adaptor sau oricare alt model, la preț bun și cu garanția calității, te așteptăm la Etop cu cele mai bune oferte, inclusiv posibilitatea achitării în rate sau credit.

Etop – utilaje create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs