COMPRESOARE

Produse noi

Șantierele moderne de construcții sunt extrem de zgomotoase, pentru că o mulțime de echipamente funcționează simultan. Un compresor industrial, este mai puțin zgomotos, acesta facilitează foarte mult lucrările fiind întrebuințat pentru a pompa aerul comprimat sau gaz sau pentru a asigura funcționarea eficientă a unei scule pneumatice sau pentru pomparea presiunii în diferite recipiente. Prezența acestui echipament pe un șantier sau chiar într-o gospodărie, îți permite să efectezi o gamă variată de activități.

Acestor compresoare de aer li se mai spune și pompe de aer capabile să funcționeze în regim automat, concepute dintr-un motor electric sau unul cu combustie internă.

Tipuri de compresoare industriale. Categorii

Conform principiului pompei în sine, dispozitivul poate fi de 3 feluri:

 • Cu șurub - aceste compresoare mici  sunt utilizate pentru instalațiile industriale. Sunt bazate pe un șurub special, capabil să capteze aerul sau alt gaz, care pot fi amestecate cu ulei din interiorul suflantei pentru a fi mai eficiente. Amestecul rezultat este furnizat sub presiune, după care este filtrat și aerul purificat este furnizat la ieșire. Echipamentele fără uleiuri sunt mai scumpe și se utilizează des în industria chimică. Reparația la așa tip de compresoare silențioase este scumpă, în schimb, deține și câteva avantaje considerabile:
  • zgomot redus, 
  • eficiență înaltă - 98%, 
  • consum redus de energie.
 • Cu piston - dispozitivele din această categorie sunt mai ieftine, și nu necesită investiții mari pentru întreținere. Funcționează astfel: deține un motor, care aspiră fluxul în camera de compresie atunci când pistonul se rotește, și îl pompează de-a lungul circuitului. Diferența de preț dintre cele 2 tipuri menționate este atât de mare încât compresoarele cu piston sunt alese în ciuda dezavantajelor: Nivel ridicat de zgomot, eficiență scăzută, vibrații la locul de muncă.
 • Cu membrană - spre deosebire de primele 2 feluri, compresoarele cu membrană sunt utilizate pentru lucrul cu diverse gaze în domeniul industrial. Principiul funcționării este foarte simplu: ca urmare a mișcărilor vibrante ale motorului, membranele flexibile care comprimă și descomprimă gazele, asigură livrarea lor sub presiune ridicată. Au dimensiuni compacte și sunt capabile să creeze presiuni mari, iar carcasa robustă previne scurgerile de gaz. 

 După tipul de unitate, distingem:

 • Compresoare cu centură, compuse din 2 sau mai mulți cilindri, care comprimă succesiv aerul. Pot fi utilizate la viteze mici, fapt care crește durabilitatea dispozitivului. 
 • Compresoare cu acționare directă, aici este prezent un piston cu motor electric care are conexiune directă. Astfel motorul activează pistonul care comprimă aerul ce intră. Sunt caracterizate prin presiune sonoră mică. 

Există, de asemenea, mai multe varietăți tehnologice de dispozitive pentru pomparea aerului, dar acestea sunt mai rar aplicabile, din cauza costului ridicat de producție sau a eficienței reduse. Din acest considerent este foarte important să te adresezi la magazine specializate, certificate și care oferă garanție. 

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs