Sortare după:
KATZ
Mini incarcator CDM307

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Putere motor

Produse noi

Mini încărcătoare de la cei mai buni producători, acum și la Etop

Dacă te întrebi ce este un mini încărcător? Acesta reprezintă de fapt practic același tip de încărcător mare, dar cu dimensiuni mai compacte, adaptat pentru lucrările pe șantiere și spații mici și volume de lucru moderate. Cu fiecare an, pe piață apar noi tipuri și modele de mini încărcătoare de la diferite branduri, dotate cu funcții inovatoare, care fac exploatarea acestora mult mai ergonomică, productivă și eficientă. Și cel mai important – la Etop ai parte de cele mai bune oferte.

Dacă ești în căutarea unui mini încărcător frontal nou, la preț avantajos, consultanții noștri sunt gata să te ajute cu recomandări utile în alegere. Dar asta nu e tot, îți oferim garanția calității direct de la producător, deservire tehnică specializată, servicii de arendă și livrare în toată țara, dar și condiții avantajoase de achitare în rate sau credit. Află toate detaliile în continuare.

Care sunt principalele criterii tehnice pentru un mini încărcător frontal nou?

La fel ca oricare alt utilaj complex, ca să alegi tipul și modelul potrivit este important să știi care sunt principalele necesități de utilizare. Fie că ai nevoie de un încărcător compact pentru lucrări în depozite, construcții, reparația drumurilor sau trotuarelor sau lucrări de îngrijire comunale, un mini încărcător performant și adaptat nevoilor personale se va descurca cu toate aceste lucrări. Mai ales că în ultimii an, tipurile și modelele disponibile devin tot mai variante.

Cea mai cunoscută clasificare a acestor echipamente este după tipul construcției. Astfel poți alege un: mini încărcător pe șenile sau un mini încărcător pe roți. De asemenea deosebim:

  1. Mini încărcătoare articulate.
  2. Mini încărcătoare cu braț pivotant.
  3. Mini încărcătoare telescopice.
  4. Mini încărcătoare frontale
  5. Sau modele laterale.

În alegerea modelului potrivit, ține cont de următoarele caracteristici tehnice și funcționale, precum: capacitatea cupei, încărcătura utilă nominală, puterea și desigur tipul motorului (benzină, motorină sau curent, în cazul unui mini încărcător electric). Toate aceste specificații tehnice sunt importante pentru rezultate bune și eficiență maximă în lucrările de încărcare.

Îți reamintim că în magazinul Etop poți alege dintr-o gamă bogată de tehnică pentru construcții, inclusiv încărcătoare de la branduri cunoscute, precum: Kato Imer și Katz, cu motor electric, Kubota și Yanmar. Tot la Etop ai parte și de cel mai bogat sortiment de stivuitoare de ultimă generație. Vizitează-ne pe strada Uzinelor 90 și beneficiază de o consultație gratuită despre echipamentele de care ai nevoie, ca afacerea ta să meargă ca pe roate.

Etop – creat să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs