Sortare după:

Cauta

Branduri

Putere motor

Tensiune

Forta de impact

Produse noi

Fiecare lucrător în construcție, dar și gospodar, trebuie să aibă neapărat un ciocan rotopercurtor – utilaj indispensabil pentru găurirea și zdrobirea pereților din materiale dure, precum: piatra, cărămida sau betonul. Ales și utilizat corect acesta îți poate oferi o gamă vastă de funcții, pentru diverse necesități, durabilitate și productivitate maximă în exploatare.

La Etop ai ciocane rotopercurtoare de la cei mai buni producători, la prețuri avantajoase și cu garanția calității. Dar asta nu e tot, echipa noastră este gata să te ajute cu recomandări cum să alegi modelul care ți se potrivește cel mai bine. Deci, dacă demult ești în căutarea unui astfel de echipament, care își merită investiția, în continuare vom analiza împreună toate detaliile.

Ciocan rotopercurtor: caracteristici de bază pentru buna funcționareM

Să începem cu cel mai important detaliu: ciocanele rotopercurtoare sunt instrumente destinate pentru perforarea găurilor și sunt utilizate în lucrări, precum: pregătirea pereților pentru montare, găurire, șlefuire, curățarea suprafețelor din beton, piatră sau metal, dar și alte lucrări de finisare. Pentru a le realiza pe toate este important ca modelul ales să funcționeze corect și eficient și să fie dotat cu o serie de specificații importante. Iată la ce criterii îți recomandăm să atragi atenția:

  • Puterea motorului. Puterea optimă pentru un ciocan rotopercurtor este cuprinsă între 0,5 – 0,9 kilowați. Pentru lucrări profesionale poți alege un ciocan rotopercurtor de 1500W.
  • Forța de impact. Aceasta poate varia între 1,2 și 2,2 jouli, în funcție de model.
  • Frecvența impactului. Aceasta reprezintă numărul de mișcări pe minut. De regulă, acest parametrul este reglabil și variază între 0 și 4000 – 5000 bătăi / min.
  • Viteza de rotație. Pentru productivitate înaltă în găurit, îți recomandăm să alegi un model cu o valoare de până la 2000 rpm.
  • Regimurile de lucru. Deosebim modele cu 2 regimuri – găurire și găurire cu impact sau 3 regimuri, dotată suplimentar cu funcția de impact (zdrobire).
  • Tipul cartușului. Există 3 tipuri generale: SDS-plus (folosite pe modelele din clasa ușoară, de până la 4kg), SDS-max și SDS-top.
  • Funcții suplimentare. Aici poți alege un ciocan rotopercurtor cu acumulator, dar și alte posibilități tehnice și funcționale, care îți vor ușura lucrările.

Alege orice ciocan rotopercurtor de închiriat sau vânzare, doar la Etop

În magazinul nostru ai cel mai bogat sortiment de tipuri și modele, din toate categoriile de preț. Astfel, poți opta pentru un ciocan rotopercurtor ieftin sau din clasa de top, cu garanția calității și consultații gratuite în alegere. Și pentru că ne dorim ca utilajele Etop să rezistent în timp, oferim service tehnic specializat tuturor clienților noștri, fie că ai nevoie de ulei pentru ciocan rotopercurtor sau ai întâmpinat o dificultate în exploatare. Investește responsabil, cu Etop.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs