Sortare după:
IMER GRUP
PI002 Lance - debit aer 210 l/min., lovituri pe minut 4000 bpm
Lance - debit aer PI002

Cauta

Branduri

Greutate ciocan

Diametru prindere spit/dalta

Cursa spit

Produse noi

Alege cel mai bun ciocan pneumatic cuie la super preț, doar la Etop

Ciocanele pneumatice, mai numite și ciocane cu aer, sunt unelte mecanice care au la bază un sistem de aer comprimat folosit pentru a genera forță mecanică de lovire sau ciocănire. Acestea sunt utilizate în diverse domenii de lucru, precum: construcții și demolare, industria auto, industria metalurgică și altele, datorită puterii lor ridicate și a versatilității în manipulare. Fie că vorbim despre un ciocan demolator pneumatic sau un model rotopercurtor, în alegerea modelului potrivit este important să ții cont de o serie de specificații tehnice și funcționale.

La Etop, distribuitor local de tehnică pentru construcție și reparație avem o gamă bogată de utilaje cu sisteme de aer, inclusiv echipamente pneumatice. Consultanții noștri îți vor oferi informațiile necesare ca să alegi utilajul potrivit ținând cont de necesitățile individuale și bugetul disponibil. Un ciocan pneumatic performant poate deveni o investiție eficientă pentru fierărie, gospodărie sau afacere în domeniul construcției. Află principalele recomandări în alegere.

Ciocan pneumatic cu acumulator sau electric? Tipuri și principalele caracteristici

Ciocanele pneumatice sunt apreciate pentru puterea lor ridicată și pentru faptul că pot face față materialelor dure și lucrărilor solicitante. Ele oferă o modalitate eficientă și rapidă de a realiza sarcini complexe, care ar fi mai îndelungat și dificil să le realizezi cu unelte manuale. De-a lungul timpului, au apărut diverse modele, tipuri și varietăți, care se remarcă prin caracteristicile și funcțiile cu care sunt dotate. Astfel, poți alege un:

  • Ciocan pneumatic demolator. Utilizat pentru demolarea rapidă a structurilor, inclusiv a betonului sau cărămizilor. Poate avea accesorii speciale pentru sarcini specifice.
  • Ciocan rotopercurtor pneumatic. Acesta este conceput pentru găurirea rapidă și eficientă a materialelor dure, cum ar fi betonul, fiind utilizat în construcții, demolare sau reparație.
  • Ciocan pneumatic electric. Are la bază un motor, care transformă electricitatea în mișcarea rotațională și de percuție a burghiului. Necesită o sursă constantă de alimentare.
  • Ciocan pneumatic acumulator. Motorul electric este alimentat de energia stocată în acumulator, oferind mobilitate și flexibilitate fără a fi nevoie de o sursă de curent constantă.
  • Ciocane pentru sarcini specifice (tâmplărie, caroserie, grădină, îndepărtarea vopselei etc.)

Alegerea unui tip specific de ciocan pneumatic depinde de cerințele specifice ale aplicației și de tipul de lucrări pe care intenționezi să le efectuezi. Pentru o alegere corectă atrage atenția la forța de impact, greutatea ciocanului pneumatic, diametrul de prindere a daltei, consumabilele etc.

Cumpără sau închiriază un ciocan pneumatic de calitate, acum și la Etop

Te așteptăm în magazinul nostru online sau fizic de pe strada Uzinelor 90 la o consultație gratuită despre echipamentele necesare. La Etop ai parte de cele mai avantajoase oferte, echipamente de la producători de top, posibilitatea achitării în rate sau credit, garanție și service specializat.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs