Produse noi

Transformatoarele sunt printre cele mai importante aparate electrice, concepute pentru reglarea tensiunii curentului. Cu fiecare an, pe piață apar noi modele și tipuri, mult mai performante și eficiente. Vestea bună e că la Etop poți achiziționa orice model de transformatoare de tensiune, curent și separare de la cei mai buni producători, cu garanția calității și oferte speciale. Dar asta nu e tot, consultanții noștri sunt gata să te ajute cu recomandări ca să alegi modelul potrivit.

Dacă ești în căutarea unui transformator, dar și a unui magazin specializat și de încredere, ești pe pagina necesară. În continuare, îți vom prezenta principalele detalii pe care trebuie să le știi despre transformatoare trifazate sau oricare alt tip și model, dar și informații utile despre cum să alegi cea mai bună ofertă. Nu ezita să descoperi modelele disponibile și recomandările experților noștri.

Pentru ce avem nevoie de transformatoare monofazate?

Funcția principală a transformatoarelor este să transforme curentul până la nivelul, tensiunea și frecvența potrivită. Pentru fiecare din aceste valori există un anumit tip de transformator. Toate transformatoarele au la bază fenomenul de inducție electromagnetică, care face posibilă reglarea curentului până la valoarea necesară. Acestea sunt folosite pentru transportarea electricității la distanțe mari, împreună cu generatoarele și în alte procese și activități industriale.

Prima și cea mai importantă clasificare a transformatoarelor este în modele monofazate și trifazate. Un alt criteriu de clasificare este după scopul de bază. Astfel, deosebim următoarele tipuri, care pot fi găsite în magazinul Etop:

  • Transformatoare de curent. Sunt aparate folosite pentru transformarea curentului de orice nivel în curent ce poate fi folosit pentru funcționarea anumitor utilaje, dar și măsurare.
  • Transformatoare de tensiune. Scopul lor este să regleze tensiunea curentului până la nivelul necesar. Din această categorie deosebim transformatoare coborâtoare de tensiune sau ridicătoare. De asemenea, există transformatoare de tensiune medie, joasă sau înaltă.
  • Transformatoare de separare. Destinate pentru separarea galvanică a energiei electrice din rețea, cu scopul protecției echipamentelor și asigurării bunii funcționări.

Suplimentar tipurilor de bază menționate mai sus, pe piață mai pot fi găsite și alte tipuri și modele de transformatoare: de măsură, de izolare transformatoare de putere, transformatoare uscate sau ermetice în ulei și altele, cu funcționalități diverse.

Alege transformatoare de tensiune medie, înaltă sau joasă la Etop

Să colaborezi cu Etop înseamnă să beneficiezi de cele mai bune oferte și servii specializate de închiriere, livrare și deservire tehnică. Ținem pasul ultimelor tendințe, ca să-ți oferim utilaje moderne și performante, de la cele mai bune branduri. La noi poți cumpăra sau lua în arendă transformatoare de curent de joasă tensiune, înaltă sau medie, inclusiv în rate, în cele mai favorabile condiții. Nu ezita să faci legătura cu noi online sau te așteptăm pe strada Uzinelor 90, pentru o consultație gratuită despre orice tip de utilaj și tehnică.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs