Sortare după:

Cauta

Branduri

Lungime de taiere

Produse noi

Gresia și faianța sunt niște materiale des utilizate în lucrările de reparație, datorită aspectului practic, durabilității în timp, dar și esteticului desăvârșit. Iar pentru ca montarea acestora să fie eficientă și ușoară este nevoie de un aparat de tăiat gresie electric sau manual. Dacă ai decis să montezi gresia de sine stător, cea mai bună opțiune va fi să optezi pentru mașină de tăiat gresie manuală, la fel de eficientă, dar disponibilă la un preț mult mai accesibil.

Despre mașina de tăiat gresie manuală există diverse păreri. Unii consideră că este mai optim să alegi un aparat electric, care face lucrările mult mai operative. În timp ce unii rămân pe ideea că bine mânuit și un aparat manual de tăiat va fi la fel de productiv. Ca să-ți fie mai ușor să te decizi, în acest articol vom enumera principalele beneficii ale modelelor de uz manual, caracteristici tehnice importante, dar și alte detalii pe care merită să le știi.

Ce trebuie să aibă o mașină profesională de tăiat gresie și faianță?

Fie că planifici să optezi pentru servicii de închiriere a unei mașini de tăiat gresie manuală sau vrei să-ți achiziționezi un aparat de uz casnic, înainte de a merge la magazin, e important să faci cunoștință cu cele mai populare modele disponibile pe piață, dar și deosebirile dintre ele. Astfel, deosebim următoarele tipuri de instrumente pentru tăiat: cu șine, cu rolă, cu o singură șină și mecanic (manual), cea mai ieftină și comună variantă.

La rândul lor, modelele mecanice pot fi clasificate în două categorii: de uz casnic și profesional. În alegerea unui aparat de tăiat gresie mecanic, merită să ții cont de o serie de caracteristici tehnice, de care depinde nemijlocit eficiența acestuia, dar și confortul în exploatare. Iată care sunt ele:

  • Calitatea elementului de tăiere. Elementul de tăiere este cel mai important detaliu al unei mașini de tăiat faianță și gresie. Acesta trebuie să fie creat dintr-un aliaj dur, pentru a asigura o tăiere dreaptă și eficientă, fără crăpături și prea mult praf.
  • Construcție rigidă. Un aspect important mai ales când vorbim despre o mașină de tăiat gresie pentru plăci mari. Cadrul mașinii, cât și mânerul trebuie să fie rigide și sigure, pentru a asigura o tăiere eficiente, dar și comoditate în utilizare.
  • Dimensiunile instrumentului (în special lungimea). Recomandarea de bază este să eviți achiziționarea unui instrument prea scurt, ci să optezi pentru o mașină de tăiat gresie universală (120 cm), ce poate fi folosită atât pentru plăcile folosite pe podea, cât și perete.
  • Comoditatea în utilizare. Pentru a înțelege cât de eficient este un aparat de tăiat gresie, trebuie să-l testezi. Un model de calitate va tăia plăcile ușor, pe linie dreaptă, fără a-ți crea disconfort. Fie că vorbim despre o mașină de tăiat gresie de 45 grade sau oricare alta.
  • Funcții suplimentare. Aici ne referim la posibilitatea de a regla grosimea de tăiere a plăcilor și puterea de acționare, în funcție de material.

Vino la Etop să descoperi toate modelele de mașini de tăiat gresie disponibile în magazinul nostru. Colaborăm cu producători cunoscuți din această nișă, precum Montolit sau Battipav. În plus, la Etop ai posibilitatea de a lua în arendă orice utilaj, în condiții favorabile. De asemenea, oferim clienților servicii de mentenanță a tehnicii achiziționate de la noi, livrare și instalare.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs