Sortare după:
IHIMER
Mini dumper Carry 105e
Mini dumper Carry 105e
IHIMER
Mini dumper Carry 110
Mini dumper Carry 110
IHIMER
Mini dumper Carry 150
Mini dumper Carry 150
IHIMER
Mini dumper Carry 250
Mini dumper Carry 250
SILLA
Mini dumper 1000 Series
Mini dumper 1000 Series
SILLA
Mini dumper 1500 Series
Mini dumper 1500 Series

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Putere motor

Produse noi

Alege cel mai bun mini dumper, acum și la Etop

Mini dumperele, cunoscute și ca mini camioane basculante sunt niște vehicule autopropulsate cu capacitatea maximă de transportare de până la o tonă. Datorită construcției compacte și ergonomice, acestea sunt folosite pentru transportarea mărfurilor ușoare pe distanță scurte, fiind des asociate cu mini excavatoarele. Fie că vorbim despre un mini dumper 4x4, acestea sunt integrate cu succes în lucrări de reparație, în gospodării mari sau mici sau prelucrarea pământului.

În magazinul Etop, avem o gamă bogată de tehnică pentru construcție, inclusiv mini dumpere de la branduri cunoscute, precum Rotair, Silla, Ihimer sau mini dumper Honda. Oferim consultanță gratuită fiecărui client în alegerea oricărui tip de echipament, dar și deservire tehnică specializată, livrare și instalare în toată țara. Dacă demult cauți un mini dumper pentru gospodăria sau afacerea ta, iată care sunt principalele detalii tehnice pe care trebuie să le știi despre aceste utilaje.

Mini dumper Diesel sau pe benzină? Ce tip și model alegi

Primul și cel mai mare avantaj al dumperelor sunt dimensiunile compacte, ce permit să fie utilizate atât pentru lucrări în exterior, cât și interior. După tipul construcției, acestea se clasifică în modele cu roți și șenile. Mini dumperele pe roți sunt mai ușor de manevrat și au un unghi mai mare de rotație. În timp ce modelele cu șenile sunt mai eficiente pe sol instabil, pentru evitarea scufundării.

De asemenea, mini dumperele se deosebesc după tipul motorului. Astfel, ai de ales dintre echipamente cu motor pe benzină (versatile și puternice), electrice (mai puțin zgomotoase), Diesel sau mini dumper hidraulic. O altă deosebire importantă pentru productivitate este și capacitatea de lucru, după care clasificăm: mini dumper de 500kg sau 1 tonă (mai puternic și performant). Iată de ce alte criterii tehnice merită să ții cont în alegerea modelului potrivit:

  1. Puterea motorului.
  2. Autonomie și capacitatea acumulatorului.
  3. Greutatea de operare a mașinii.
  4. Viteza de deplasare.
  5. Capacitatea cupei de încărcare.

Servicii de arendă mini dumper, vânzare și deservire, doar la Etop

Descoperă modelele disponibile pe site sau vino în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90, unde consultanții noștri îți vor prezenta în detalii toată gama de produse ce pot fi achiziționate la Etop. În calitate de distribuitor autohton de tehnică și utilaje pentru construcție, garantăm clienților noștri echipamente durabile, de calitate, la oferte avantajoase. În plus, la Etop poți achiziționa tehnica inclusiv în rate sau credit.

Etop – utilaje create să reziste!

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs