BISONTE
Betoniera BISONTE BB 120 600W
Betoniera BISONTE BB 120 600W

3880,00 lei

Cauta

Branduri

Tip motor

Putere motor

Capacitate cuva brut

Tensiunea de alimentare

Capacitate cuva net

Produse noi

Orice betonieră constă dintr-un suport, un motor electric și un tambur in care se amestecă materiale pentru a obține o soluție omogenă de ciment sau beton.

Spre deosebire de cele profesionale, betonierele semiprofesionale sunt portabile și tocmai potrivite pentru construirea unei locuințe, repararea unui apartament și lucrul la o căsuță de vară: turnarea fundației, crearea zidăriei și chiar amestecarea pămintului cu ingrășăminte pentru plantare.

Pentru a defini mai distinctiv, putem afirma că - Betoniera semiprofesională este un echipament obligatoriu pentru lucrările de construcție. Seamănă cu un tambur cu lame, care mestecă soluțiile și se utilizează pentru prepararea mortarului și betonului.

Însăși construcția betonierei de uz casnic, permite evidențierea unor insușiri distinctive. Se observă foarte clar cadrul puternic și stabil, lamele fiabile, sistemul practic de înclinare al tamburului.

Caracteristici:

 • Un indicator esențial, este faptul că acestea au nevoie de o rețea de 220V. Dacă necesită o rețea de 380 V, deja nu mai este o betonieră semi-profesională.
 • Trebuie să fii atent și la cantitatea de mortar pe care il poate pregăti. O betonieră mare semiprofesională poate avea volumul tamburului de:
  • 125 l - folosite pentru lucrări rare
  • 180 l - utilizate pentru construcția unei case mici
  • 200 l - pentru incărcarea constată
  • 300 l - intrebuințate pentru construcția clădirilor cu mai multe nivele.
 • La fel de important este să știi și grosimea peretelui. Cu cit acesta este mai gros, cu atit prețul este mai ridicat, in schimb pot lucra cu soluții greu de mixat.
 • Materialul coroanei. Recomandat să fie din fontă pentru că este rezistentă la uzură și are durata de viață extinsă.
 • Puterea motorului. Cu cât este mai mare, cu atit mai rapid se amestecă soluțiile. 700 W sunt suficienți pentru construirea unei locuințe mici.
 • Principiul de funcționare. Sunt două feluri: acțiunea forțată - tamburul este staționar, iar lamele amestecă soluția. Destinate lucrărilor mici. Acțiunea gravitațională - tamburul se rotește. Lamele ridică materialele in sus și cad din cauza gravitației. Au performanțe mai mari, cu o putere mai mică a motorului. Folosite pentru a crea fundații și pentru lucrări universale.

Sfaturi utile:

 • Atunci cind alegi betonieră manuală, acordați atenție gradului de protecție a acestuia impotriva influențelor externe. Cel mai adesea, dispozitivele au un capac de protecție, datorită căruia mortarul și betonul nu se urcă pe angrenaj și coroană. Izolarea motorului electric este de asemenea importantă - betonierele pot fi folosite pe vreme înnorată. Acestea vor fi protejate împotriva uzurii și daunelor.
 • Pentru o casă de țară, procurați dispozitive cu volumul de 125-140 litri, acestea inregistrează performanțe ridicate.
 • Dacă de axăm pe principiul funcționării, atunci betonierele cu acțiune gravitațională sunt tocmai potrivite pentru lucrări mici.
 • Pentru clădirile mari, este mai bine să cumpărați un model care are un volum mare al tamburului - cu cutie de viteze. Va satisface nevoia unei cantități mari de material de lucru in cel mai scurt timp posibil.

Betoniere ieftine și calitative nu există. Pentru un malaxor de inaltă calitate, care va face față solicitărilor este nevoie să investești suficient.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibile.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs