Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Putere motor

Tensiune

Diametru de lucru

Produse noi

Pentru ce se utilizează un șlefuitor de beton?

In mare parte, acesta a fost conceput pentru a nivela suprafața de mortar a pardoselilor sau a șapelor, și contribuie la pregătirea lor pentru lucrările ulterioare de finisare. Uneori, înainte de șlefuire, se adaugă aditivi speciali pe stratul superior, pentru a crește durabilitatea lucrărilor finisate.

Elicoptere pentru pardoseală: Etape de utilizare

  1. Implicarea acestor dispozitive în procesul de muncă are loc după 3-7 ore de la turnarea betonului, fapt care se determină după adâncimea urmelor rămase. Urmele nu trebuie să fie mai adânci de 3-4 mm. 
  2. Următorul pas este „chitul grosier”, aici discul dispozitivului se unge cu o compoziție specială, numită topping, pentru a întări suprafața de beton. Viteza medie de rotație este de 50-100 rotații/minut. 75 % din amestec se consumă în timpul aplicării inițiale, partea rămasă se distribuie imediat după întunecarea primului strat, până se evaporează apa.
  3. Se trece la următoarea etapă, după aproximativ 10 ore, când are loc cimentarea finală cu lame. Acestea taie straturile și denivelările. Pentru a împiedica formarea fisurilor, înainte de nivelare, suprafața este tratată cu impregnare. 

Clasificări:

După tipul de unitate, se disting:

  • Șlefuitoare beton pe benzină cu performanțe și puterea ridicate, des utilizate în zonele deschise.
  • Electrice: sunt compacte, aproape silențioase, nu formează evacuări, și pot fi folosite in interior.

După numărul de discuri, se intilnesc cu:

  • Rotor unic: dotate cu o axă rotativă și cu diametrul rotorului de 600-1200 mm, proiectate să asigure zone relativ mici.
  • Rotor dublu: mașinării puternice, considerate profesionale, cu 2 axe de rotație, diametrul de până la 2 m și sunt completate cu un scaun special pentru operator, întrebuințare în zone mari, deschise.

Parametri esențiali

Pentru a face alegerea corectă, este nevoie să se cunoască specificul sarcinilor, spre exemplu, aceste dispozitive se vor utiliza pentru urgentarea lucrărilor, pentru zona de prelucrare sau pentru scară. Din acest considerent, trebuie să aveți grijă la următorii parametri: 

  • putere
  • diametrul rotorului
  • viteza de rotație a lamelor

Modelele actuale, indiferent de tipul motorului, se poate regla unghiul și viteza de rotație a lamelor și a discului. 

Multitudinea de modele și relativitatea inedită a echipamentelor creează dificultăți când merge vorba de procurare. Un șlefuitor de beton de închiriat, vă permite să economisiți bani și vă scutește de griji suplimentare care pot apărea cu depozitarea echipamentului, mai ales dacă aveți nevoie de un echipament complex și profesional. 

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs