UTILAJ DE PRELUCRARE A BETONULUI

Produse noi

Betonul este cel mai important material folosit în lucrările de reparație, care necesită o prelucrare specială, pentru construcții trainice și de calitate. Anume din acest motiv este nevoie de utilaje pentru finisare beton profesionale, eficiente și performante. Prețul la utilaje pentru beton în Moldova diferă de la o companie la alta, la fel și calitate. Dar, cert e faptul că cel mai bogat sortiment de echipamente pentru orice necesitate, le găsești anume la Etop, distribuitor oficial de tehnică pentru construcție și reparație. Colaborăm cu cei mai buni producători, ca să-ți oferim modele de ultimă generație, care își merită pe deplin investiția.

Dacă ești în căutarea unui utilaj de nivelat beton, betonieră, malaxor sau chiar stație de beton la noi găsești oferta potrivită. Te ajutăm cu recomandări de la prima vizită sau conversație online, ca să fii sigur că tipul și funcțiile alese îți vor oferi productivitate maximă în exploatare. Dar asta nu e tot, toți clienții Etop beneficiază de servicii de arendă a tehnicii necesare în lucrările de construcție, deservire tehnică specializată, livrare și instalare în toată țara.

Alege utilaje prefabricate pentru beton de la cei mai buni producători

Sloganul companiei Etop este „creat să reziste” – și asta deoarece distribuim doar utilaje și tehnică în care avem încredere că vor fi durabile și rezistente în timp. Categoria de echipamente pentru prelucrarea betonului este una primordială atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri. Anume din acest motiv tindem să o înnoim și completăm cu fiecare an cu noi modele, tipuri și producători. Din aceasta fac parte următoarele tipuri de echipamente:

  • Betoniere. Acestea pot fi de mai multe varietăți, pentru diverse necesități și scopuri de utilizare. Astfel, deosebim betoniere semi-profesionale (de uz casnic), profesional, cu automatizare și autobetoniere, ce pot fi transportate în locația necesară.
  • Pompe de beton, sapă și tencuială. Aici putem integra inclusive numeroasele utilaje de șlefuire beton și realizarea de tencuieli decorative.
  • Malaxoare de beton destinate pentru mixarea manuală a amestecurilor de beton.
  • Stații de beton – soluția perfectă pentru producerea și prelucrarea betonului în cantități mult mai mari, indispensabilele pe șantierele profesionale de construcții.

Deci, dacă ai nevoie de un utilaj de betonat șanțuri sau alte lucrări de prelucrare a betonului, nu ezita să descoperi ofertele disponibile în magazinul nostru. Împreună vom alege echipamentul de care ai nevoie, ținând cont de necesitățile tale individuale.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs