Produse noi

Pompe airless de la cei mai buni producători, acum și la Etop

Pompele airless sunt dispozitive utilizate pentru pulverizarea vopselelor, lacurilor și altor substanțe lichide fără a folosi aer comprimat. Acestea sunt folosite într-o varietate de lucrări de reparație și construcție, de la vopsirea și zugrăvirea suprafețelor în construcții sau gospodărie până la finisarea detaliilor în industria auto și altele. La Etop, distribuitor de tehnică pentru construcție găsești cele mai noi și performante pompe de vopsit și consultații gratuite în alegere.

Fie că ai nevoie de o pompă de gletuit, vopsit sau alte lucrări, în alegerea modelului potrivit este important să ții cont de o serie de criterii tehnice și funcționale, dar și necesitățile individuale în exploatare. Află ce tipuri de pompe există, dar și prin ce caracteristici se remarcă.

Tipuri de pompe de vopsit airless și principalele caracteristici tehnice

O pompă airless poate fi utilizată într-o varietate de aplicații, inclusiv zugrăvit, vopsirea pereților, acoperișurilor, structurilor metalice, vehiculelor, și în multe alte domenii unde este necesară o acoperire uniformă și eficientă. Alegerea unui tip de pompă airless depinde de natura proiectului, cerințele de presiune, tipul de material care trebuie pulverizat și mediul în care va fi utilizată. Iată câteva tipuri comune de pompe airless și domeniile în care sunt utilizate:

  1. Pompe pneumatice. O pompă airless pneumatică se caracterizează prin utilizarea presiunii pneumatice pentru a forța lichidul (cum ar fi vopsele, lacuri, sau alte materiale de acoperire) prin intermediul unui sistem de conducte și duze pentru a obține o pulverizare fină.
  2. Pompe cu piston. Aceste pompe airless de vopsit utilizează un sistem de piston pentru a crea presiunea necesară. Sunt robuste și pot fi utilizate pentru o varietate de lucrări.
  3. Pompe hidraulice. Acestea funcționează pe bază de presiune hidraulică și sunt ideale pentru aplicații unde e necesară o forță mare de pulverizare sau condiții dificile de lucru.
  4. Pompe cu membrane. Acestea au la bază o membrană specială și pot fi utilizate pentru diverse tipuri de lucrări, inclusiv vopsirea structurilor metalice.
  5. Pompe de vopsit airless electrice. Funcționează pe bază de energie electrică și sunt potrivite pentru lucrări de vopsire în interior, cu acces la o sursă de energie electrică

Cumpărare sau închiriere pompă airless la super preț, doar la Etop

La Etop, colaborăm cu branduri cunoscute de utilaje, ca să oferim cea mai înaltă calitate și modele de ultimă generație. Astfel, doar la noi poți achiziționa orice pompă airless Bisonte, Titan, Wagner și alte branduri de top. În plus, clienții Etop beneficiază de posibilitatea achitării în rate sau credit, deservire tehnică specializată și recomandări în alegere de la consultanții noștri. Dar asta nu e top, la Etop găsești și cea mai bogată gamă de echipamente pentru diverse lucrări.

Vino la o consultație gratuită online sau în magazinul nostru de pe strada Uzinelor 90.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs