Sortare după:

Cauta

Branduri

Tip motor

Combustibil

Putere motor

Adancime taiere

Diametru disc

Produse noi

În lucrările de decopertare a străzilor, asfaltului și clădirilor mari, aflate în proces de construcție cel mai indispensabil utilaj rămâne a fi mașina de tăiat beton și asfalt. Aceasta ne ușurează procesul de tăiere a suprafețelor din materiale tari, precum betonul, piatra, cărămida, oferindu-ne eficiență și operativitate în montarea sistemelor de alimentare cu apă, gaz și comunicații, dar și reparația de la 0 a drumurilor și trotuarelor.

La Etop ai cea mai bogată gamă de aparate de tăiat, inclusiv modele moderne de mașini de tăiat pereți din beton și asfalt, de la producători de top, cu garanția calității și cel mai bun raport preț-funcționalitate. Fie că ai nevoie de o mașină de tăiat beton cu apă sau un model standard, din clasa de buget, consultanții noștri te vor ajuta să alegi modelul ce ți se potrivește cel mai bine. Află mai multe detalii despre principalele caracteristici ale unei mașini de tăiat beton și asfalt.

Cum alegi cea mai bună mașină de tăiat cărămidă, beton și asfalt?

Cele mai importante caracteristici ale unei mașini de tăiat pereții și asfaltul sunt rezistența, fiabilitatea și manevrarea ușoară. Fiind un utilaj complex și de dimensiuni medii, pentru a beneficia de eficiență și productivitatea în efectuarea lucrărilor, acesta trebuie să fie robust și ușor de aplicat, în diverse tipuri de lucrări, și anume tăierea suprafețelor din diverse materiale, cu o adâncime și diametru de tăiere diferit.

Pentru a alege cel mai bun model de aparat pentru tăiat asfalt și beton, înainte de toate îți recomandăm să faci o analiză a necesităților tale individuale de utilizare, și anume: lucrările pe care planifici să le execuți, adâncimea de decupare necesară, tipurile de materiale cu care vei lucra, dar și consumul și tipul sistemului de alimentare. Mai jos, găsești principalele specificații tehnice, care te vor ajuta să te orientezi mai ușor în tipurile de mașini disponibile pe piață:

  • Tipul de alimentare. La acest capitol avem trei opțiuni: mașini de tăiat pe benzină, motorină sau electrice. Modelele cu motoare cu ardere internă sunt folosite pe șantierele mari, au o performanță înaltă și un consum redus. În timp ce mașinile de tăiat electrice sunt mai modeste la capitolul putere și utilizate pentru lucrări medii.
  • Modalitatea de pornire. După acest criteriu, deosebim mașini de tăiat asfalt și beton cu pornire automată și manuală. Modelele manuale sunt dotate cu motoare pe combustibil și un mecanism mecanic, ce poate fi pornit prin împingere. La rândul său, mașinile automate sunt alimentate de la rețea, permit reglarea adâncimii de tăiere și sunt mai durabile în timp.
  • În funcție de disc, mașina de tăiat beton poate fi de mai multe tipuri, și anume: pentru tăierea suprafețelor reduse (0 – 50mm), medii (60 – 100mm) și mari (120 – 200mm).
  • De asemenea, avem de ales dintre modele standard și mașină de tăiat beton cu jet de apă, mult mai eficiente și curate în procesul de tăiere, evitând formarea prafului în exces.

Vino la Etop și alege utilajul de construcție potrivit necesităților tale, la cele mai bune oferte din țară. Colaborăm cu producători cunoscuți din nișa construcțiilor, precum: Bisonte, IMER Grup, Katz, Lissmac și altele. Pe lângă ofertele accesibile de achiziționare, oferim servicii de arendă a tehnicii de construcții, în condiții favorabile și deservire tehnică specializată. Grăbește-te să faci legătura cu noi, pentru o consultație specializată și mai multe detalii despre prețuri și oferte.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
linela
rompetrol
supraten
moldcell
moldincombank

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibile.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs