Sortare după:
IMER GRUP
Burete slefuire fin (blue)
BISONTE
Set smirghel in triunghi (6 buc)
Set smirghel in triunghi

Cauta

Branduri

Tip motor

Putere motor

Diametru disc

Tensiune

Diametru de lucru

Produse noi

Mașina de șlefuit pereți și tavane este un echipament foarte popular in rindul profesioniștilor, avind ca scop esențial, tencuirea suprafețelor, fiind utilizată pentru a nivela și a netezi pereții și tavanele. Este un instrument important fără de care, lucrările de reparație nu pot fi finisate și se aplică in penultima fază, inainte de vopsire.

Caracteristici esențiale

  • Prima, și cea mai importantă caracteristică o reprezintă alimentarea. Puterea unei mașini de șlefuit asigură productivitatea sculei, crește durata de viață și funcționalitatea acesteia. Astfel, cind scopul folosirii unui asemenea echipament este șlefuirea profesională a suprafețelor mari se va utiliza o mașină cu puterea motorului mai mare de 500 Watt.
  • Eficiența mașinăriei depinde direct de diametrul suprafeței discului  de măcinare, care și contribuie la finisarea lucrărilor intr-un timp optim. Pentru a beneficia de eficiență maximă, optează pentru un dispozitiv cu diametrul intre 150-225 mm.
  • indepărtarea dificilă a prafului poate cauza dificultăți in unele cazuri. Nu și atunci cind se intrebuințează mașini de șlefuit pereți cu aspirator. Așa praful va fi colectat intr-o pungă specială, care se detașează ușor de echipament pentru a fi golită. 

Piața pune la dispoziție o sumedenie de modele de mașini de șlefuit pereți, fapt care ingreunează uneori alegerea echipamentului potrivit. Este esențial să cunoști cițiva parametri de bază, care te vor ajuta in acest sens, și anume:

  1. Fii atent la localizarea motorului electric. Acesta poate fi amplasat pe discul de șlefuit sau pe miner. Ambele au fost desemnate a fi fiabile, dar specialiștii din domeniu totuși recomandă mașinăriile cu conducere directă. Mașinile care au motorul fixat deasupra discului sunt mai grele, spre deosebire de celelalte, dat acestea facilitează extracția eficientă a prafului chiar și fără aspirator, acesta fiind depozitat intr-o pungă care atirnă pe spatele celui care operează cu dispozitivul.
  2. Minerul, care poate avea fie o mărime fixă fie una care poate fi modificată, adică extinsă. Cele din urmă sunt mai solicitate, mai ales in situațiile cind suprafețele sunt o distanță prea mare de operator, cum sunt tavanele și pereții inalți.
  3. Dacă spațiile destinate reparației sunt limitate, atunci se recomandă utilizarea unei mașini de șlefuit industriale manuale, care pot avea 1 sau 2 minere amplasate in apropierea discului de șlefuire. Acestea au dimensiuni compacte și greutatea relativ mică, fapt care permite realizarea lucrărilor in incăperile mici.
  4. Reglarea vitezei permite configurarea instrumentului astfel incit să se efectueze sarcini specifice, controlate de motor. Ar fi perfect să optezi pentru o mașinărie modernă echipată cu reglare electronică, fiindcă acestea sunt flexibile in timpul funcționării.

Citește atent acești parametri și consultă un specialist din domeniu, care cu siguranță te va ghida corect, astfel incit să alegi dispozitivul potrivit necesităților tale.

 
De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs