Sortare după:
BISONTE
EC1500 Masina de carotat, 1500W, diam. carota max. Ø80 mm
Masina de carotat EC1500

11 256 lei

532 lei lunar

BISONTE
EC 2800 Masina de carotat, 2800W, diam. carota max. beton Ø255 mm
Masina de carotat EC 2800

29 253 lei

1 382 lei lunar

BISONTE
EC3000 Masina de carotat, 2800W, diam. carota max. beton Ø300 mm
Masina de carotat EC3000

31 374 lei

1 482 lei lunar

LISSMAC
Pompa de vid Lissmac
Pompa de vid Lissmac

Cauta

Branduri

Putere motor

Tensiunea de alimentare

Produse noi

Un aparat indispensabil în lucrările de reparație este mașina de carotat – instrument profesional care ne ajută să executăm găuri cu diametre diferite, rapid și eficient. Datorită tehnologiei inovatoare și mecanismului specializat, aceasta poate fi utilizată pe larg în lucrările de instalare a sistemului de încălzire, apei, conectarea luminii și internetului și alte procese importante unde este nevoie de executarea găurilor în suprafețe de diverse tipuri, precum: beton, cărămidă sau piatră.

Dacă ești în căutarea unui aparat de carotat la cel mai bun preț, care își merită pe deplin investiția, vino la Etop să descoperi modelele disponibile în stoc, pentru toate necesitățile. Colaborăm cu producători cunoscuți de utilaje pentru construcții și reparații: Bisonte, Battipav, Lissmac, ca să îți oferim garanția calității și eficiență maximă în utilizare. Hai să-ți povestim mai multe detalii despre acest instrument performant.

Cum să alegi cea mai bună instalație de carotat?

Primul detaliu pe care ar trebuie să îl cunoști despre aceste aparate, este că sunt disponibile în două variante de instalare: mașină de carotat manuală sau cu suport, care se montează direct de perete. Pe lângă clasificarea generală, aparatele de carotare pot avea capacitate și performanță diversă, ceea ce le face potrivite pentru prelucrarea anumitor categorii de materiale. Astfel, deosebim mașină de carotat beton, piatră naturală sau artificială, cărămidă și alte materiale de construcție.

Fiind un instrument complex, în alegerea modelului potrivit este important să te documentezi din timp despre câteva caracteristici tehnice și funcționale, de care depinde direct eficiența și comoditatea în exploatare. Iată care sunt acestea:

  • Puterea motorului. În funcție de acest criteriu, mașinile de carotate pot fi împărțite în trei categorii: mici (cu puterea până la 1800W), medii (până la 2500W) și mari (până la 3500W și peste). Cele mai populare sunt modelele din categoria medie.
  • Tensiunea de alimentare. Aici deosebim modele monofazate și trifazate, cele din urmă fiind specifice pentru mașinile mari, cu putere și diametrul înalt.
  • Diametrul maxim al găurilor. Și după acest criteriu putem alege dintre câte variante: mașină de carotat cu carote din clasa ușoară (diametru de până la 130mm), medie (200mm) și profesională (până la 350mm și peste).
  • Calitatea coroanei de carotare. O pompă de carotat bună trebuie să fie dotată cu o coroană de calitate, capabile să asigure găurirea eficientă a suprafețelor. Astfel, îți recomandăm să optezi pentru un model de la un producător de încredere, cu garanția calității.
  • Tipul de carotare. Încă un criteriu primordial, de care depinde eficiența procesului de carotare, care poate fi umed sau uscat. Prima variantă este mult mai comodă și eficientă, asigurând o găurire rapidă, fără prea mult praf și murdărie în jur.

Consultanții Etop sunt gata să te ajute cu recomandări și sfaturi practice despre fiecare din caracteristicile menționate, ca să îți alegi utilajul ce ți se potrivește cel mai bine. Pe lângă gama vastă de instrumente profesionale, oferim servicii de închiriere a utilajelor, în condiții și la prețuri avantajoase, dar și servicii de mentenanță a tehnicii achiziționate de la noi.

De ce eTop?
⛟ Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 Calitate ✅ 100% original
↪️ Arenda echipament ✅ Rapid și avantajos❕
✌️ Promoții ✅ Produse la preț avantajos

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termeni de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs