Cum fac comanda?

Atunci când alegem tehnica sau anumite utilaje, există două opțiuni: fie știm exact de ce fel de echipament avem nevoie și mergem direct la magazin, fie nu suntem siguri dacă știm toate detaliile pentru a face o alegere corectă și considerăm că cel mai bine ar fi să ne consultăm cu un specialist.

O caracteristică importantă a companiei ETOP este gama complexă de utilaje și echipamente specializate pentru diverse necesități și lucrări. Pentru a ține pasul ultimelor lansări, magazinul nostru este reînnoit în mod constant cu utilaje noi și inovatoare, mult mai eficiente productive. Investind în tehnica Etop clienții noștri vor putea să își realizeze toate necesitățile, iar în plus vor economisi în mod semnificativ banii, datorită calității și durabilității în timp. Acest principiu ne permite să îmbunătățim gama de produse și calitatea serviciilor cu fiecare an.

Specialiştii noștri sunt întotdeauna gata s ă consilieze clienții reieșind din nevoile lor pentru a alege cele mai avantajoase modele și branduri de tehnică și utilaje. Îndată ce te-ai decis, urmează o etapă la fel de importantă – plasarea comenzii pe site-ul nostru sau la telefon. Pentru a plasa comanda este necesar să urmezi următorii pași:

  • alegi produsul dorit, analizând specificații tehnice necesare;
  • adăugi în coșul tău individual de cumpărături;
  • alegi modalitatea optimă de plată pentru tine;
  • indici locul și modul convenabil de livrare.

Pentru ca consultanții noștri să înțeleagă pe deplin necesitățile tale, iar tu să fii sigur că ai făcut alegerea corectă, atunci când se comandă un echipament sau utilaj este important să se țină cont de câteva detalii utile. Iată care sunt acestea:

  • tipul de utilaj solicitat pentru a îndeplini lucrările planificate;
  • tipul lucrărilor efectuate;
  • unde vor fi efectuate lucrările (locația și adresa de livrare);
  • data începerii lucrărilor și durata acestora (în cazul chiriei);
  • denumirea organizației (în cazul persoanelor juridice);
  • telefon și numele persoanei de contact.

După finalizarea comenzii, clientul primește echipamentul necesar, complet echipat și gata de lucru, în termenii stabiliți cu LIVRARE absolut GRATUITĂ, pe întreg teritoriu Republicii Moldova. Poți fi sigur că cu ETOP vei avea parte doar de produse și servicii de înaltă calitate, ca să-ți realizezi toate sarcinile de lucru.

Pentru mai multe detalii, contactează-ne la numărul: 067 707 707.

Succesul te face fericit

Partenerii nostri
moldincombank
moldcell
supraten
rompetrol
linela

E in top calitatea produselor si serviicilor noastre

Îți oferim produse “LA CHEIE”

Termen de plată flexibil.

Respectarea strictă a termenului de livrare

Livrarea produsului

Suport atât în perioada garanției cât și postgaranție.

NU AI GĂSIT PRODUSUL DORIT?

Scrie ce produs vrei și noi vom reveni cu o ofertă personalizată.

Solicită Produs